MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 προτάσεις για την Τρίτη 14 Μαρτίου

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από Φεστιβάλ Κινηματογράφου μέχρι παραστάσεις, στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για την Τρίτη 14 Μαρτίου.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

4o Athens Fashion Film Festival στο Ωδείο Αθηνών

Με τίτλο “Art-istic OR Art-ificial?”, το 4ο Athens Fashion Film Festival επιστρέφει από Τρίτη 14 Μαρτίου έως Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 στο Ωδείο Αθηνών με ελεύθερη είσοδο σε ένα τριήμερο που πρωταγωνιστεί η σύγχρονη κουλτούρα: ταινίες, μόδα, συζητήσεις, gatherings, masterclasses και τεχνητή νοημοσύνη. Την Τρίτη 14 Μαρτίου συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί Roundtable με θέμα το Costume Design στην Τηλεόραση.
Ελεύθερη είσοδος με δελτία προτεραιότητας 
14/3, 15:30 – 17:00
Ωδείο Αθηνών, Αμφιθέατρο Ι. Δεσποτόπουλος – Βασ. Γεωργίου B 17-19, Αθήνα

Το 12ο Ιβηροαμερικανικό Φεστιβάλ Θεατρικών Αναλογίων στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Την Τρίτη 14 Μαρτίου, στα πλαίσια του 12ου Ιβηροαμερικανικού Φεστιβάλ Θεατρικών Αναλογιών που ετοιμάζει η Ελληνοαμερικανική Ένωση, θα παρουσιαστεί ακόμα ένα ισπανικό έργο του σύγχρονου ρεπερτορίου στα ελληνικά, που αυτή τη φορά ανήκει στον διακεκριμένο Ισπανό δραματουργό Σέρτζι Μπελμπέλ. Το έργο του “Αν δεν σε είχα γνωρίσει” σε μετάφραση Μαρίας Χατζηεμμανουήλ και σκηνοθεσία Αντώνη Γαλέου, διαβάζουν οι ηθοποιοί Σπύρος Ασημένιος, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Τσίκλης, Φελίς Τόπη, Μυρτώ Παπά. Υπόθεση: Ο Εντουάρντ, ένας επιχειρηματίας, πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του Ελίζα, προκαλεί άθελά του μια τραγωδία: η γυναίκα και τα δυο παιδιά του σκοτώνονται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο Όσκαρ και η Κλάρα, οι καλύτεροί του φίλοι, προσπαθούν να τον βοηθήσουν ανεπιτυχώς. Για να ξεπεράσει το τραύμα του, μπαίνει σε έναν λαβύρινθο μπερδεμένων και χαοτικών σκέψεων και καταφέρνει να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο. Στόχος του είναι να βρει την Ελίζα ζωντανή και να προσπαθήσει, με κάθε τρόπο, να αποφύγει να τη συναντήσει, σβήνοντας έτσι την τραγωδία και την τραυματική απώλεια που γνώρισε στο μέλλον.
14/3, 18:00
Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης – Μασσαλίας 22, Αθήνα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα βραβεία του 25oυ Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης12.09.2018

Η Μήδεια του Ευριπίδη από τον θίασο “Διάθεση Τέχνης” στο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, από τις 7 έως και τις 28 Μαρτίου, το Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ θα φιλοξενεί τον θίασο “Διάθεση Τέχνης” με την παράσταση “Μήδεια” του Ευριπίδη, σε απόδοση και διασκευή του Χάρη Γεωργιάδη. Υπόθεση: Μία διαχρονική παράσταση κλασικής δομής, με πρωτότυπη μουσική και κοστούμια, επικεντρωμένη στην αλήθεια των ηρώων, που στοχεύει να μας δείξει τα γεγονότα από την πλευρά του κάθε ήρωα. Η διαφορετικότητα των ηθών και των εθίμων της κάθε χώρας μιας άλλης εποχής, είναι αυτή που δίνει την αντικειμενικότητα αλλά και την δικαιολογία σε κάθε ήρωα, να υποστηρίζει τη θέση του και την αλήθεια του. Η σύγκρουση της αλήθειας των πρωταγωνιστών και το τέλος που κανείς τους δεν ήθελε, φέρουν ως αποτέλεσμα την τραγωδία στο αρχαίο δράμα.
14/3, 21:00
Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ – Ρήγα Παλαμήδου 2, Αθήνα

Σεμινάριο με τον Κωνσταντίνο Κωστούρο στο Εργαστήρι Εικαστικής Δημιουργίας “Χρώμα”

Την Τρίτη 14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ομιλία του εικαστικού και εκπαιδευτικού Κωνσταντίνου Κωστούρου γύρω από την ιστορία της τέχνης από την εποχή του μοντερνισμού ως την σύγχρονη εποχή, στο Εργαστήριο Εικαστικής Δημιουργίας “Χρώμα”. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δημιουργηθεί ένας διάλογος μεταξύ των θεμάτων της τέχνης και των συμμετεχόντων, όπου μέσα από την προβολή εικόνων ζωγραφικής, μουσικών βίντεο και αποσπασμάτων από ταινίες ή ντοκιμαντέρ ο Κωνσταντίνος Κωστούρος θα παρουσιάσει στο κοινό τα κινήματα της μοντέρνας τέχνης, ενώ θα προσεγγίσει κριτικά τα έργα τέχνης του 20ου αιώνα και των κινημάτων του.
14/3, 19:00
Εργαστήρι Εικαστικής Δημιουργίας “Χρώμα” – Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 59-61, Αθήνα
Είσοδος ελεύθερη με απαραίτητη την κράτηση θέσης στο 210 4530073

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοιές είναι οι εξελίξεις στην κατάληψη του Εθνικού12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εικαστικά
Ταξίδια Φωτός: Η νέα έκθεση της Νεφέλης Μασία στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης στη Ρόδο
Εκδηλώσεις
Γεννάδειος: Μια ποιητική βραδιά για το ελληνικό καλοκαίρι των Σεφέρη και Ελύτη
Εκδηλώσεις
Καπουτζίδης στον Λυκαβηττό, Μάλερ στο Ηρώδειο: Τι κάνουμε σήμερα στην πόλη
Εκδηλώσεις
Από τον λόφο Νυμφών μέχρι τη Λυρική: 20 δωρεάν εκδηλώσεις για αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Από τους Pet Shop Boys και τους Foreigner έως το «A Radical Jew» του Ούντι Αλόνι: 13 λόγοι να βγεις από το σπίτι αυτό το Σ/Κ
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όλες οι δωρεάν εκδηλώσεις του ΣΚ 27-28 Ιουνίου
Εκδηλώσεις
Το Μέγαρο ταξιδεύει στην Αρχαία Μεσσήνη με το «Ορφέας και Ευρυδίκη» του Εκτόρ Μπερλιόζ
Cine News
Cinefix: Ο κινηματογραφικός καύσωνας συνεχίζεται τον Ιούλιο στην ταράτσα του ΕΜΣΤ
Εκδηλώσεις
Από την «Τουρνέ» του Ευριπίδη Λασκαρίδη έως την ηχητική μυσταγωγία του Δημήτρη Καμαρωτού
Εικαστικά
Από το Χαλάνδρι στα Προσφυγικά ο +οικισμός, αναζητώντας τ(ρ)όπους αντίστασης
Εκδηλώσεις
Από την «Εκάβη» του Στάθη Λιβαθινού έως το καλοκαιρινό εικαστικό πρόγραμμα του ΕΜΣΤ – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Από τον χαρισματικό Nick Cave έως την ιδιότυπη μετα-ψηφιακή περφόρμανς της Φράουκε Άουλμπερτ – Όσα θα κάνουμε σήμερα