MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Πάμε θάλασσα; 4 εστιατόρια για να απολαύσουμε τον καφέ μας πλάι στο κύμα

Συγκεντρώσαμε κάποια όμορφα σποτ της Αττικής για μία χαλαρή έξοδο για καφέ και brunch δίπλα στο κύμα.

Μαριαλενα Μάλλιου | 11.03.2023

Με τον καιρό να κυλά, αφήνουμε σιγά-σιγά πίσω μας τις χειμωνιάτικες, βροχερές ημέρες και υποδεχόμαστε την άνοιξη, η οποία πλησιάζει με αργό -αν και όχι τόσο σταθερό- βήμα. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, οι συννεφιασμένες μέρες μάς εγκαταλείπουν και βαδίζουμε σιγά-σιγά προς το καλοκαίρι. Με αυτή τη διάθεση, και σε ένα γενικότερο κλίμα αναζήτησης λίγης ψυχικής ηρεμίας -η θάλασσα πάντα προσφέρει ενός είδους γαλήνη- συγκεντρώσαμε κάποια όμορφα σποτ της Αττικής για μία χαλαρή έξοδο για καφέ και brunch δίπλα στο κύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 μαγαζιά στην Αθήνα που σερβίρουν τα πιο ονειρεμένα pancakes12.09.2018

Rumors

Με καφέ, αλλά και brunch και φαγητό, το Rumors, στην Βουλιαγμένη, μάς υποδέχεται στον υπέροχο χώρο του -τόσο εσωτερικό, όσο και εξωτερικό. Το μαγαζί βλέπει στη θάλασσα, έχοντας για θέα του τόσο το γαλάζιο των νερών, όσο και το πράσινο της γύρω βλάστησης. Στο μενού του, τώρα, μπορείτε να βρείτε τόσο γλυκές, όσο και αλμυρές προτάσεις, με μία μεγάλη ποικιλία για τους λάτρεις του brunch, η οποία περιλαμβάνει από pancakes (γλυκά και αλμυρά), μέχρι φρουτοσαλάτες, ομελέτες, scrambled eggs, αυγά ποσέ, τορτίγιες, open toasts και πολλά πολλά ακόμη.

Διεύθυνση: Αγίου Παντελεήμονος 21, Βουλιαγμένη 16671
Τηλέφωνο: 2108961200

Estrella Flisvos Marina

Ένα αγαπημένο μας σημείο για τις ανοιξιάτικες ημέρες είναι η Μαρίνα Φλοίσβου. Πηγαίνοντας, λοιπόν, μέχρι τον Φλοίσβο και τη μαρίνα του συναντάμε το Estrella, ένα αγαπημένο spot για τον καφέ και το brunch μας, με θέα τα αραγμένα σκάφη και το γαλάζιο της θάλασσας. Ανάμεσα στις γευστικές επιλογές βρίσκουμε βάφλες, μπουγατσάν (κρουασάν με κρέμα μπουγάτσας, για τους μη γνώστες), pancakes, bagels, διάφορες επιλογές με πρωταγωνιστή τα αυγά, pinsas και αρκετές ακόμη προτάσεις.

Διεύθυνση: Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο, 17561
Τηλέφωνο: 2109886640

Seacret All Day Resto Bar

Και φεύγουμε από την παραλιακή και πηγαίνουμε στα ανατολικά της Αττικής και στη Νέα Μάκρη. Εκεί βρίσκεται το Seacret, ένα all day resto bar με υπέροχη θέα στην παραλία της Νέας Μάκρης, σε μικρή απόσταση από την αμμουδιά, όπου μπορείτε να απολαύσετε από τον καφέ και το brunch σας, μέχρι το βραδινό σας ποτό. Εμείς προτείνουμε διάφορες από τις brunch επιλογές του μενού, μεταξύ των οποίων τα διάφορα pancakes του μαγαζιού, το panini, αλλά και το κουλούρι seacret, ενώ για τους πιο hardcore φαγάδες, που θέλουν να ξεκινήσουν δυναμικά το πρωινό τους, προτείνουμε το σάντουιτς με χοιρινή μπριζόλα και γραβιέρα Αμφιλοχίας. Στο μαγαζί θα βρείτε, μάλιστα, και ένα special brunch combo για 2 άτομα.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος και Ικάρων, Νέα Μάκρη 19005
Τηλέφωνο: 2294096747

Kazba Bar Kouzina
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kazba bar kouzina (@kazba_bar_kouzina)

Και κλείνουμε τις προτάσεις μας με το Kazba, το αγαπημένο μας στέκι στο Πόρτο Ράφτη, που βλέπει στο απέραντο γαλάζιο. Το Kazba με την υπέροχη βεράντα του φέρνει ένα άρωμα άνοιξης στην έξοδό μας και ξεκινάει το countdown για το φετινό καλοκαίρι. Στο brunch μενού του μαγαζιού υπάρχουν από αυγόφετες και pancakes, μέχρι καγιανά, croque madame, μπρουσκέτες, φρουτοσαλάτα και -το προσωπικό μας highlight- τάρτα cinnamon bun.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Γ. Γρέγου, Πόρτο Ράφτη 19003
Τηλέφωνο: 2299076800

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού τρώμε το πιο νόστιμο και “value for money” brunch στην Αθήνα;12.09.2018

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b