MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“Το Βασικό Ένστικτο μού στοίχισε την επιμέλεια του γιου μου”: Η Sharon Stone μιλά για την σεξιστική αντιμετώπιση από το δικαστικό σύστημα

“Το Βασικό Ένστικτο έγινε όπλο εναντίον μου” λέει η Sharon Stone μιλώντας για πρώτη φορά για τον σεξισμό που αντιμετώπισε στο δικαστήριο, όταν πάλευε για την επιμέλεια του γιού της.

Sharon Stone, Βασικό Ένστικτο
Sharon Stone, Βασικό Ένστικτο
Monopoli Team

Η Sharon Stone αποκάλυψε ότι έχασε την επιμέλεια του γιου της, λόγω της προκατάληψης του δικαστηρίου εναντίον της, εξαιτίας της διάσημης σκηνής της στο “Βασικό Ένστικτο”.

Μιλώντας στο podcast Table for Two, η διάσημη ηθοποιός μίλησε για το πώς ο ρόλος της στο “Βασικό Ένστικτο” μετατράπηκε σε “όπλο εναντίον της” κατά το δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε το 2004 για το διαζύγιό της, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο προεδρεύων δικαστής ρώτησε τον τότε 4 ετών γιο της: “Ξέρεις ότι η μητέρα σου κάνει σεξουαλικές ταινίες;”

Ο γιος, Roan, τον οποίο είχε υιοθετήσει μαζί με τον τότε σύζυγό της, Phil Bronstein, ήταν ήταν τότε 4 ετών. “Έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου. Όταν ο δικαστής ρώτησε το παιδί μου – το μικρό μου αγόρι: ‘Ξέρεις ότι η μητέρα σου κάνει σεξουαλικές ταινίες;’ Δηλαδή, τέτοιου είδους κακοποίηση από το σύστημα – αμφισβητήθηκε το τι γονιός ήμουν, επειδή έκανα αυτή την ταινία”.

Η Stone συνέχισε, μιλώντας για την διάσημη σκηνή, στην οποία φαίνεται για δευτερόλεπτα γυμνή: “Οι άνθρωποι τώρα περπατούν χωρίς ρούχα συνέχεια στην κανονική τηλεόραση και τότε είδαν ίσως για 1/16 του δευτερολέπτου πιθανό γυμνό από εμένα – και χάνω την επιμέλεια του παιδιού μου. Πλάκα μου κάνεις;” είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτα 4: Η νέα συμπεριληπτική σειρά του ΑΝΤ1+ είναι αυτό που έλειπε από την ελληνική τηλεόραση12.09.2018

Η Sharon Stone είχε δικαίωμα να επισκέπτεται τον γιο της, που τώρα είναι 22. Η απόφαση του δικαστή, ωστόσο, συνέβαλε στην εισαγωγή της στο νοσοκομείο αργότερα την ίδια χρονιά με καρδιακά προβλήματα, είπε. “Μου ράγισε την καρδιά. Κυριολεκτικά μου ράγισε την καρδιά” αποκάλυψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Την περασμένη χρονιά, η ηθοποιός κυκλοφόρησε μία βιογραφία της, με τίτλο “The Beauty of Living Twice” (Η Ομορφιά του να Ζεις Δυο Φορές), στο οποίο ισχυρίστηκε ξανά ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας, Paul Verhoeven, την είχε εξαπατήσει, ώστε να αποκαλύψει τα γεννητικά της όργανα στην γνωστή σκηνή του Βασικού Ενστίκτου, λέγοντας ότι δεν είχε ιδέα ότι θα χρησιμοποιούσαν αυτή τη σκηνή μέχρι που την είδε σε μία επίσημη προβολή της ταινίας, με ατζέντηδες και δικηγόρους.

“Έτσι είδα τη σκηνή για πρώτη φορά, πολύ καιρό αφού μου είχαν πει ‘Δεν μπορούμε  να δούμε τίποτα – Θέλω απλά να βγάλεις το εσώρουχο σου, γιατί το λευκό αντανακλά στο φως, και έτσι ξέρουμε ότι το φοράς'” έγραψε η Sharon Stone στη βιογραφία της. “Τώρα, να το ζήτημα. Δεν είχε σημασία πια. Ήμουν εγώ με τα μέρη μου εκεί πάνω. Έπρεπε να πάρω αποφάσεις”.

Από την πλευρά του, ο σκηνοθέτης ισχυρίζεται ότι είχε τη συναίνεσή της για τη γυμνή σκηνή και δεν την εξαπάτησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ νέα γενιά του θεάτρου συναντά τη νέα γενιά της μόδας12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b