MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Tiffany & Co.: Έφτιαξε ένα κουτί 10 κιλών από ασήμι για να αποθηκεύετε τα συλλεκτικά sneakers της Nike

Η Tiffany & Co. αφιέρωσε 155 ώρες για να φτιάξει ένα ασημένιο κουτί 10 κιλών ως μέρος της συνεργασίας της με τη Nike. Είχε προηγηθεί η παρουσίαση των sneakers Nike Air Force 1 Low Tiffany & Co. «1837» που βγήκαν στην αγορά αυτήν την εβδομάδα.

Monopoli Team

Όταν πριν από περίπου ένα μήνα ανακοινώθηκε η κοινή προσπάθεια της Nike με την Tiffany & Co., οι πρώτες εικόνες των συνεργατικών τους sneakers φαίνεται ότι δεν ενθουσίασαν το κοινό. Τα υφασμάτινα παπούτσια Nike Air Force 1 Low Tiffany & Co. «1837» που παρουσίασαν τα δύο brands, προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών του Twitter,

Η μάλλον ψυχρή υποδοχή δεν φαίνεται να πτόησε τις δύο εταιρείες, οι οποίες επιστρέφουν τώρα με κάτι νέο, ακόμη πιο αμφιλεγόμενο: ένα ασημένιο κουτί παπουτσιών με μπλε επίστρωση Tiffany, ως μια αστραφτερή εναλλακτική λύση στο τυπικό κουτί αποθήκευσης των παπουτσιών Nike Air Force 1 Low Tiffany & Co. «1837».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜιχάλης Μανουσάκης: Τα παιχνίδια ανήκουν στο παρελθόν, αλλά λένε πολλά για το μέλλον12.09.2018

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το κουτί είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ασήμι 0,925 με την υπογραφή του ιστορικής εταιρείας κοσμημάτων. Φυσικά, δεν θα ήταν ένα κουτί Nike χωρίς ένα ανάγλυφο σήμα του κολοσσού των αθλητικών ειδών, φτιαγμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, το οποίο διακοσμεί το κέντρο του καπακιού.

Για να ολοκληρώσουν με επιτυχία την πρωτότυπη κατασκευή, οι τεχνίτες του Tiffany αναγκάστηκαν να εξελίξουν τις αιωνόβιες μεθόδους τους, κάτι στο οποίο αφιέρωσαν 155 ώρες δουλειάς.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟυαλία: Έργα του Banksy κατασχέθηκαν από την αστυνομία στο πλαίσιο ποινικής έρευνας12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b