MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το ανάπηρο τιγράκι «πέρασε κάτω από τη μύτη των Αρχών» – Μυστήριο με «κύκλωμα που στέλνει τίγρεις από την Κύπρο»

«Προφανώς το τιγράκι προέρχεται από παράνομη εκτροφή και παράνομο εμπόριο. Υπάρχει θέμα ελέγχου, στις πύλες εισόδου. Πώς βρέθηκε ένα ζώο στο κέντρο της χώρας, ενώ έχει διασχίσει όλη την Ελλάδα και βρέθηκε στην Αθήνα;»

Photo by YBag Media on Unsplash
Photo by YBag Media on Unsplash
Monopoli Team

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει το τιγράκι που εγκαταλείφθηκε σε κάδο σκουπιδιών στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο με τον Ζαν Ζακ Λεσουέρ και την πρόεδρο της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας να μην αποκλείουν παράνομο εμπόριο άγριων ζώων.

Η Ειρήνη Μολφέση αναφέρει πως υπάρχει νομικό «παράθυρο» για άγρια ζώα που γεννήθηκαν σε συνθήκες αιχμαλωσίας «και εκεί γίνεται η παράνομη εκτροφή και το παράνομο εμπόριο».

Δήλωση παρόμοια με αυτή του Ζαν Ζακ Λεσουέρ που είπε ότι το τιγράκι «δεν είναι Βεγγάλης ή Σουμάτρας, είναι άσπρη τίγρη. Είναι μετάλλαξη τίγρης, που συνήθως συναντάς σε τσίρκο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLuther, ο έκπτωτος: Ο Idris Elba έρχεται να μάς καθηλώσει ξανά – Όσα πρέπει να ξέρουμε πριν την πρεμιέρα12.09.2018

Η κυρία Μολφέση είπε στον ALPHA πως όσοι εμπλέκονται στο παράνομο εμπόριο έχουν νομικό «παράθυρο» και στέλνουν τα ζώα με πλαστά έγγραφα. «Προφανώς το τιγράκι προέρχεται από παράνομη εκτροφή και παράνομο εμπόριο. Υπάρχει θέμα ελέγχου, στις πύλες εισόδου. Πώς βρέθηκε ένα ζώο στο κέντρο της χώρας, ενώ έχει διασχίσει όλη την Ελλάδα και βρέθηκε στην Αθήνα; Είτε μπήκε το ίδιο παράνομα, είτε μπήκαν παράνομα οι γεννήτορές του, πέρασε κάτω από τη μύτη των Αρχών με παράνομο τρόπο» σημείωσε.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτα 4: Η νέα συμπεριληπτική σειρά του ΑΝΤ1+ είναι αυτό που έλειπε από την ελληνική τηλεόραση12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b