MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζένιφερ Γκέιτς: Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς αγόρασε το ρετιρέ του Λιούις Χάμιλτον στη Νέα Υόρκη για 51 εκατ. δολάρια

Το ρετιρέ του Λιούις Χάμιλτον στη Νέα Υόρκη αγόρασε η κόρη του Μπιλ Γκέιτς, Τζένιφερ. Η τριώροφη κατοικία των 51 εκατ. δολαρίων βρίσκεται σε ένα κτίριο με πολλούς διάσημους ενοίκους, απόλυτα προφυλαγμένο από τους παπαράτσι.

Monopoli Team

Στα κλασικά παραμύθια οι πριγκίπισσες ζουν σε παλάτια. Στον σύγχρονο κόσμο, θα έμοιαζαν σίγουρα με την Τζένιφερ Γκέιτς, κόρη του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Microsft, Μπιλ Γκέιτς, η οποία καλωσόρισε το πρώτο της μωρό σε ένα ακίνητο 51 εκατ. δολαρίων στη Νέα Υόρκη, που ανήκε προηγουμένως στον πρωταθλητή της Formula 1, Λούις Χάμιλτον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γουίλεμ Νταφόε και η ελληνική περιπέτεια του «Inside»12.09.2018

H αναγνωρισμένη ιππέας και ο ολυμπιονίκης σύντροφός της, Νάιελ Νάσαρ, μετακόμισαν στο τρίπλεξ ρετιρέ στην Τραϊμπέκα το οποίο εκτείνεται σε 827 τετραγωνικά μέτρα. Το ζευγάρι αγόρασε το πολυτελές διαμέρισμα στην 443 Greenwich St. από τον Χάμιλτον, ο οποίος έζησε εκεί για σχεδόν έξι χρόνια πριν μετακομίσει σε άλλο ρετιρέ 40 εκατ. δολαρίων, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση μόλις δύο λεπτών από την παλιά του κατοικία.

Το τριώροφο σπίτι της νεαρής οικογένειας διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, έξι πλήρη μπάνια και δύο μικρότερα. Φυσικά, απέχει πολύ από την έπαυλη των 150 εκατ. δολαρίων όπου μεγάλωσαν η Τζένιφερ και τα αδέρφια της, Φοίβη και Ρόρι Γκέιτς, αλλά σίγουρα έχει τη δική του γοητεία. Αξίζει να αναφερθεί πως το κτίριο ήταν κάποτε εργοστάσιο βιβλιοδεσίας, το οποίο χτίστηκε περίπου το 1882.

Προσβάσιμο μέσω ξεχωριστού ιδιωτικού ανελκυστήρα, το Penthouse H είναι η μεγαλύτερη κατοικία στο συγκρότημα. Η εντυπωσιακή κεντρική αίθουσα διαθέτει οροφές 6 μέτρων με λεπτομέρειες που απηχούν το αυθεντικό εργοστάσιο βιβλιοδεσίας του 19ου αιώνα, συμπεριλαμβανομένων δοκών από ξύλο πεύκου με χαλύβδινα δεσίματα και δεκαεπτά μεγάλα ανακαινισμένα παράθυρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Αννέτα Παπαθανασίου μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την «περιπέτεια» του Αφγανού «Τσάρλι Τσάπλιν»12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b