MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Πρώτο θέμα στον διεθνή Τύπο η τραγωδία στη χώρα

«Το πιο θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα».

Monopoli Team

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και ο πρωθυπουργός, είναι καθ΄οδόν προς το σημείο όπου έλαβε χώρα το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τα αιτία του δυστυχήματος. Στο σημείο είναι σε πλήρη εξέλιξη έρευνα εντοπισμού και διάσωσης τυχόν εγκλωβισμένων στην επιβατική αμαξοστοιχία, στην οποία επέβαιναν 350 άτομα την ώρα του δυστυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤέμπη: Πώς βρέθηκαν τα δύο τρένα στην ίδια γραμμή και συγκρούστηκαν μετωπικά – Τα αίτια της τραγωδίας12.09.2018

Από τη σύγκρουση, που έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης, έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 36 άτομα, ενώ υπάρχουν πολλοί τραυματίες με κάποιους από αυτούς να νοσηλεύονται.

Παράλληλα τα μεγαλύτερα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν ως πρώτο θέμα το δυστύχημα με τη σύγκρουση τρένων έξω από τη Λάρισα, ενώ παρέχουν διαρκή ενημέρωση για το τραγικό συμβάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος12.09.2018

Η Washington Post, το BBC, ο Guardian, το CNN, οι Times του Λονδίνου, o Le Monde, το πρακτορείο Tass και το Al Jazeera διατηρούν «ψηλά» τη σύγκρουση των τρένων έξω από τη Λάρισα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b