MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 5 προτάσεις για την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από παραστάσεις μέχρι αποκριάτικες εκδηλώσεις, στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου.

Photo by Regina Valetova on Unsplash
Monopoli Team

Disco Party στη Νίκαια

Ένα μεγάλο disco πάρτι με ελεύθερη είσοδο και μπόλικο κέφι ετοιμάζεται την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο “Μάνος Λοΐζος” της Νίκαιας, με τον dj να “μιξάρει” σε ξέφρενους ρυθμούς 70’s & 80’s, με πολύ χορό και φυσικά, αποκριάτικη διάθεση. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, με την επίδειξη πρόσκλησης.
24/2, 21:00
Πολυχώρος “Μάνος Λοΐζος”  – Θηβών 245, Νίκαια
Διάθεση προσκλήσεων στο Δημαρχείο Ρέντη και στο Κέντρο Πολιτισμού Νίκαιας.

Ο Καραγκιόζης στο Καρναβάλι: Θέατρο Σκιών στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας

Aπό την έναρξη του Τριώδιου μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα, “Οι Γιορτές των Απόκρεω” επιστρέφουν με καθημερινές εκδηλώσεις στον Δήμο Καλλιθέας, μετά από δύο χρόνια υγειονομικών απαγορεύσεων. Παρέλαση μεταμφιεσμένων, Τσικνοπέμπτη, πάρτι, Κούλουμα, θεατρικές παραστάσεις, καντάδες στους δρόμους της πόλης, παραστάσεις θεάτρου σκιών, face painting, εμψυχωτές-διασκεδαστές για τα παιδιά, δράσεις των δομών και των Εργαστηρίων του Δήμου και πολλά άλλα πάντα με ελεύθερη είσοδο. Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, ο ξυπόλητος ήρωας γιορτάζει την αποκριά με τον δικό του ξεκαρδιστικό τρόπο στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας και διοργανώνει το δικό του Καρναβάλι, με το θέατρο σκιών “Ο Καραγκιόζης στο Καρναβάλι” του Θεάτρου Σκιών του Νίκου Μπαρμπούτη.
24/2, 19:00
Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας – Κρέμου 123 και Φιλαρέτου, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτην Αθήνα ο Barack Obama για το SNF Nostos Conference 202312.09.2018

Απόκριες στο Κέντρο της Αθήνας

Ο Δήμος Αθηναίων με συνολικά 67 αποκριάτικες εκδηλώσεις, που διοργανώνει φέτος σε 55 διαφορετικά σημεία, σε κάθε γωνιά της Αθήνας, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ξεφαντώσουν και πάλι όλοι μαζί. Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου αποκριάτικοι ρυθμοί από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων θα πλημυρίσουν την Πλάκα  στις 11:30 το πρωί, ενώ στις 17:00 το Παιδικό Μουσείο Αθήνας θα διοργανώσει το αποκριάτικο εργαστήρι για παιδιά ηλικίας από  3 έως 12 ετών, «Το καρναβάλι των ζώων».
24/2
11:30 Πλάκα
17:00 Παιδικό Μουσείο Αθήνας – Βασ. Γεωργίου 14, Αθήνα
Δηλώσεις συμμετοχής: 210 3312995

Απόκριες στον Δήμο Περιστερίου- Συναυλία με την Αναστασία και την Άσπα

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει για ακόμα μία χρονιά τις Απόκριες με πολλές δωρεάν δράσεις για μικρούς και μεγάλους από τις 17 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου.
Πρόγραμμα Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου
17:00 – 21:00 Παιδότοπος. 1500 τετραγωνικά μέτρα… περιμένει τους μικρούς μας φίλους, Πλημμυρισμένος αποκριάτικα στολίδια, πολλή μουσική, τραμπολίνο και φουσκωτά!
17.00-21.00 Gaming Arena. Ο εικονικός φανταστικός κόσμος ανοίγει τις πύλες του για μικρούς και μεγάλους με σκοπό τη μέγιστη διαδραστική ψυχαγωγία. Τελευταίοι τίτλοι βιντεοπαιχνιδιών, Cosplay χαρακτήρες από ταινίες, καρτούν και παιχνίδια, κονσόλες και υπολογιστές τελευταίας γενιάς αλλά και δράσεις όπως body painting, ζωγραφική και γυμναστική είναι λίγα από τα δρώμενα του Gaming Arena.
17.00-21.00 HADO: Ως το πρώτο παγκοσμίως τέχνο-άθλημα (techno-sport), το HADO εισαγάγει την τεχνολογία αιχμής της επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality “AR”) στον αθλητισμό. Το HADO δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργούν ενεργειακές μπάλες και ασπίδες με τα χέρια τους σε ένα πραγματικό γήπεδο 6×10 μέτρων. Με απλούς κανόνες παιχνιδιού συνθέτει ένα άθλημα με ανεξάντλητες στρατηγικές επίθεσης και άμυνας κάνοντας τους παίκτες να πρέπει να επιστρατεύσουν όχι μόνο τη φυσική τους κατάσταση αλλά και τη στρατηγική τους σκέψη.
17.00 Θέατρο σκιών: “Οι πειρατές της Καραϊβικής” από το θέατρο σκιών Σπυρόπουλου.
19.00 Συναυλία με την Αναστασία και την Άσπα
24/2, 17:00-21:00
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου – Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι

Η stand up comedy παράσταση της Σοφίας Κουρτίδου στο Δημοτικό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη”

Για ακόμη μια χρονιά οι Απόκριες στην πόλη του Αγίου Δημητρίου θα εορταστούν με πολύ κέφι με εκδηλώσεις για παιδιά και μεγάλους. Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, το Δημοτικό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη”  θα φιλοξενήσει τη “μουσική” stand up comedy της Σοφίας Κουρτίδου.
24/2, 20:30
Δημοτικό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” – Αγίου Δημητρίου 55, Άγιος Δημήτριος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDesigner Outlet Athens: Αγορές και αποκριάτικες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b