MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Στην Αθήνα ο Barack Obama για το SNF Nostos Conference 2023

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανακοινώνει τη συμμετοχή του Προέδρου Barack Οbama στο SNF Nostos Conference, τον Ιούνιο του 2023.

Barack Obama, Photo by Pari Dukovic
Monopoli Team

Με ιδιαίτερη χαρά, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ανακοινώνει τη συμμετοχή του Προέδρου Barack Οbama στο SNF Nostos Conference, τον Ιούνιο του 2023.

Στο φετινό SNF Nostos Conference, ο Barack Obama θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατικής κουλτούρας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών μαζί με τον Πρόεδρο του ΙΣΝ, Ανδρέα Δρακόπουλο.

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα του SNF Nostos Conference που επικεντρώνεται στην ψυχική υγεία, και πρόκειται να αγγίξει μια ευρεία ποικιλία θεμάτων, όπως την επιδημία της μοναξιάς, την επίδραση της βίας στους νέους, τη σχέση μεταξύ πίστης και ψυχικής υγείας, καθώς και το μέλλον στον τομέα ανάπτυξης θεραπειών ψυχικής υγείας.

Όπως αναφέρει το Obama Foundation σε χθεσινή ανακοίνωσή του: «Τον Ιούνιο 2023, το πρόγραμμα Obama Foundation Leaders διοργανώνει συνέδριο στην Αθήνα, με τη συμμετοχή του Προέδρου Barack Obama και των 105 Obama Leaders, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η διοργάνωση του συνεδρίου σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της εξάμηνης διαδρομής των συμμετεχόντων του προγράμματος, με σκοπό την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων, προσφέροντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να καλλιεργήσουν σχέσεις με ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και κλάδους, και να αποφοιτήσουν από το πρόγραμμα ως μέλη του διεθνούς δικτύου ηγετών του Obama Foundation».

«Kατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο Πρόεδρος Barack Obama, θα συμμετάσχει στο SNF Nostos Conference του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)».

Το ΙΣΝ έχει υπερήφανα υποστηρίξει τόσο την κατασκευή του Obama Presidential Center στο Σικάγο στις ΗΠΑ, όσο και την υλοποίηση του προγράμματος Obama Foundation Leaders (περισσότερα θα ανακοινωθούν σύντομα) .

Το SNF Nostos Conference αποτελεί μέρος του SNF Nostos που διοργανώνεται από το ΙΣΝ, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στην Αθήνα, από τις 20 – 23 Ιουνίου. Η ανοιχτή προς όλους διοργάνωση περιλαμβάνει τους Διαλόγους του ΙΣΝ, το SNF Nostos Run, και συναυλίες με διεθνείς καλλιτέχνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWOW – Women of the World: Ένα πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ για γυναίκες, θηλυκότητες και non-binary άτομα στο ΚΠΙΣΝ12.09.2018

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Πρόεδρος Οbama επισκέπτεται το ΚΠΙΣΝ. Το 2016, κατά τη διάρκεια της τελευταίας διεθνoύς επίσκεψής του στο πλαίσιο της διακυβέρνησής του, είχε εκφωνήσει μια συγκινητική, αξέχαστη ομιλία από τη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SNF Nostos Conference του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)
21 – 23 Ιουνίου, 2023
Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)
Είσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερα από Σεμινάρια / Διαλέξεις
VIMA_WEB3b