MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Burberry fw 2023: Το ντεμπούτο, το Britishness και η νέα εποχή του οίκου

Και ξαφνικά, η Burberry επέστρεψε και είναι πιο «αγγλική» από ποτέ!

Monopoli Team

Στους κύκλους της Μόδας δεν είναι μυστικό ότι το ντεμπούτο του Daniel Lee για την Burberry αποτελούσε το πιο hot θέμα συζήτησης και υπήρχε μεγάλη αγωνία για το show του. Ευτυχώς όμως ήταν αντάξιο των προσδοκιών και δεν απογοήτευσε, διότι η κριτική θα ήταν σκληρή -σίγουρα.

Ο σχεδιαστής τον Νοέμβριο του 2021 ξαφνικά -και αναίτια- αποχωρεί από τον οίκο Bottega Veneta, έναν οίκο που κυριολεκτικά ανέστησε και του έδωσε όλο το push και τη φήμη που απολαμβάνει σήμερα. Φυσικό επακόλουθο ήταν ο κόσμος της Μόδας να αρχίσει να αναρωτιέται σε ποιο brand θα πήγαινε ο ταλαντούχος creative director, μέχρι την ημέρα που επιβεβαιώθηκε ότι παίρνει την θέση του Riccardo Tisci στη Burberry.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSinéad O’Dwyer FW 2023: Στη μόδα, το μέγεθος δε μετράει12.09.2018

Γυρνώντας στην fw 2023 συλλογή του οίκου, είδαμε ξεκάθαρα το όραμα του Lee για την Burberry και την δική του ανάγνωση της κληρονομιάς του οίκου. Το show έγινε στο St Anges Place, στο Νοτιοανατολικό Λονδίνο, όπου οι καλεσμένοι αφού μπήκαν στο κρύο κτίριο, βρήκαν κουβέρτες και θερμοφόρες να τους περιμένουν στις θέσεις τους -πάλι καλά.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b