MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Louis Vuitton: Ο Pharrell Williams είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της ανδρικής συλλογής

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και ο Pharrell Williams είναι πλέον ο καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών συλλογών της Louis Vuitton, αντικαθιστώντας τον Virgil Abloh ο οποίος έφυγε το 2021 από τη ζωή και σε ηλικία μόλις 41 ετών.

Monopoli Team

Ο 49χρονος Pharrell Williams ο οποίος είναι μουσικός, διακρίνεται για το στιλ του, το οποίο αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην urban κουλτούρα και την πολυτέλεια- ενώ η σχέση του με τη μόδα έγινε γνωστή το 2003 με το streetwear brand “Billionaire Boys Club” που δημιούργησε σε συνεργασία με τον Ιάπωνα σχεδιαστή Nigo (τωρινός καλλιτεχνικός διευθυντής της Kenzo).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOff-White: Τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας τίμησαν τον Virgil Abloh στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού12.09.2018

Χάρη στο γούστο και το ειλικρινές του όραμα, ο William έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας όπως Chanel, Moncler, Αdidas και φυσικά με τον οίκο Louis Vuitton, για τον οποίο σχεδίασε σειρά γυαλιών και στη συνέχεια κοσμημάτων. Παράλληλα έχει λανσάρει και το δικό του skincare brand, το Humanrace.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVirgil Abloh: Καταστήματα Off-White ανά τον κόσμο γεμίζουν ανθισμένα λουλούδια εις μνήμην του ιδρυτή τους12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b