MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Virgil Abloh: Καταστήματα Off-White ανά τον κόσμο γεμίζουν ανθισμένα λουλούδια εις μνήμην του ιδρυτή τους

Από το Μιλάνο μέχρι τη Νέα Υόρκη, τα καταστήματα του brand Off-White άδειασαν τα ράφια τους και γέμισαν λουλούδια για να τιμήσουν τον ιδρυτή τους Virgil Abloh, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Το κατάστημα της Off-White στο Μιλάνο, πηγή: Instagram, photo credits: Viktor Vauthier
Το κατάστημα της Off-White στο Μιλάνο, πηγή: Instagram, photo credits: Viktor Vauthier
Monopoli Team

Τα καταστήματα της Off-White ανά τον κόσμο γέμισαν λουλούδια για να τιμήσουν τη ζωή του ιδρυτή τους, Virgil Abloh. Από το Μιλάνο, το Λονδίνο, το Μαϊάμι, την Νέα Υόρκη και μέχρι το Χονγκ Κονγκ, τη Σεούλ και το Τόκιο, όλα τα καταστήματα της εταιρίας αφαίρεσαν τα ρούχα από τα ράφια τους, για να κάνουν χώρο για τις εγκαταστάσεις λουλουδιών.

“Σε έναν κόσμο που η ευγένεια είναι σπάνια, που οι ιεραρχίες καλά κρατούν και που η μόδα μπορεί να αλλάξει τους κανόνες, αλλά τελικά καταλήγει να δημιουργεί νέους, υπήρχες εσύ. Άλλαξες το σύστημα με την ιδιοφυία σου, την ταπεινότητά του και την αυθεντικότητά σου. Δίδαξες και ενέπνευσες εκατομμύρια νέους ανθρώπους και γέμισες τις ημέρες μας με ενέργεια και αισιοδοξία εκείνων που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο” διαβάζουμε στο Instagram.

“Η διευρυμένη οικογένειά σου είναι απαρηγόρητη. Θα μας λείψεις Virgil. Τα λόγια σου συνεχώς μας ενέπνεαν και μάς έδιναν το κουράγιο να τολμούμε, να ονειρευόμαστε και να δημιουργούμε. Θα μας λείψουν τα μηνύματά σου στο WhatsApp, το γέλιο και η αγνή ψυχή σου”.

Εκτός από τα λουλούδια, τα καταστήματα γέμισαν με γκράφιτι και τη φράση “VIRGIL FOREVER” σε όλους τους τοίχους, αλλά και σε ψηφιακές οθόνες μέσα και έξω από τα μαγαζιά. Οι θαυμαστές του Virgil Abloh έχουν επίσης αφήσει σημειώματα και αφιερώσεις, για να εκφράσουν την αγάπη τους στον σχεδιαστή, που έφυγε από τη ζωή στα 41 του χρόνια στις 28 Νοεμβρίου, από μία σπάνια ασθένεια στην καρδιά.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής ήταν CEO του οίκου Off-White, που έχει ως βάση το Μιλάνο και ίδρυσε ο ίδιος το 2013. Από το 2018 ήταν και καλλιτεχνικός διευθυντής της ανδρικής κολεξιόν του Louis Vuitton.

Δείτε παρακάτω τις ανθισμένες εγκαταστάσεις στα καταστήματα της Off-White:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Off___White™ Paris (@off___white__paris)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLouis Vuitton: Με ένα υπέροχο βίντεο αποτίνει φόρο τιμής στον Virgil Abloh που έφυγε από τη ζωή12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b