MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Off-White: Τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας τίμησαν τον Virgil Abloh στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Πρεμιέρα έκανε η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και η πρώτη μέρα του προγράμματός της περιελάμβανε το show που ετοίμασε το brand Off-White ως φόρο τιμής στον ιδρυτή του, τον Virgil Abloh.

Monopoli Team

Πρεμιέρα έκανε η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και η πρώτη μέρα επεφύλασσε το show που ετοίμασε το brand Off-White ως φόρο τιμής στον ιδρυτή του, τον Virgil Abloh. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών συλλογών της Louis Vuitton, έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο στα 43 του χρόνια, τον Νοέμβριο του 2021. Μετά τον Louis Vuitton, ήταν σειρά του luxury streetwear brand, που ίδρυσε το 2013, να αποχαιρετίσει τον Abloh.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑArmani: Φόρος τιμής στην Ουκρανία, με ένα show βυθισμένο στη σιωπή12.09.2018

Η συλλογή που παρουσίασε το label είχε τον τίτλο Spaceship Earth: an “Imaginery Experience” και η συμμετοχή στο catwalk κορυφαίων ονομάτων από τον χώρο του modeling – Cindy Crawford και Kaia Gerber, Naomi Campbell, Bella και Gigi Hadid, Kendall Jenner, Karlie Kloss, Joan Smalls, Amber Valletta, Helena Christensen, Karen Elson, Serena Williams. Εξίσου λαμπερή όμως ήταν και η front row, με τα μεγαλύτερα αστέρια της μόδας και μουσικής να κάθονται στην πρώτη σειρά, για να τιμήσουν τον αγαπημένο τους φίλος και συνεργάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLouis Vuitton: Η τελευταία ανδρική συλλογή του Virgil Abloh για το φθινόπωρο 202212.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b