MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Corazon Flamenco: ο χορός του πάθους για μια βραδιά στο Ωδείο Αθηνών

Το Acropolis Festivals παρουσιάζει στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος του Ωδείου Αθηνών την νέα παραγωγή Corazon Flamenco την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Η υψηλής αισθητικής χορευτική παράσταση από την Compañía Flamenco Solea ζωντανεύει μέσα από την τέχνη του χορού γνωστές και φανταστικές ιστορίες πάθους, με δυναμικές κινήσεις που ξεδιπλώνονται, αραιώνουν και συσσωρεύονται, με εναλλαγές αμέτρητων χρωμάτων, βημάτων, και ρυθμών που εξυμνούν και συγχρόνως ξορκίζουν τον έρωτα.

Με τις υπέροχες εναλλαγές των Palos όπως Tientos, Solea, Rondeña, Guajira, τη συνοδεία κρουστών, τις falsetas της κιθάρας flamenco αλλά και με remix κομμάτια της παγκόσμιας δραματουργίας, οι 13 κορυφαίες χορεύτριες και χορευτές σας περιμένουν επί σκηνής για να σας παρασύρουν στους παλμούς μιας μαγικής νύχτας, φωτισμένης από την φλόγα του ερωτικού flamenco.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μουσική: Κιθάρα: ΜιχάληςΣουρβινος Κρουστά: Pedro Fabian , Demian Gomez
Χορογραφία: Ελένη Γιαννοπούλου

Παίζουν: Κατερίνα Σαλματάνη, Μελίνα Μαυρουδή, Βάσια Οικονόμου, Δέσποινα Παπαργυρίου, Έμιλυ Χασιώτη, Κατερίνα Κατσώνη, Ιόλη Βαλάκη, Ράνια Καββαδία, Αναστασία Ασημακοπούλου, Σταυρούλα Σαγιαδινου, Δήμητρα Ευσταθίου, Αλέξης Λανταβός

Παραστάσεις: Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, 21.15
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/dance/corazon-flamenco/
Πληροφορίες Χώρου: Ωδείο Αθηνών, Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b