MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πάρτι με θέμα “Galentine’s Day” για τις 14 Φλεβάρη

Ένα πάρτι που σου υπόσχεται να «μη μιζεριάσεις» καθόλου την ημέρα του έρωτα

Monopoli Team

Για πολλούς και πολλές η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου περνά αδιάφορη. Για άλλους είναι μια αξιοσημείωτη και ιδιαίτερη ημέρα, την οποία γιορτάζουν παρέα με τον/την σύντροφο τους. Και για άλλους, είναι η στιγμή που θα κάνουν το πρώτο “Galentines party” με τις κολλητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗμέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Πού θα βγούμε να τη γιορτάσουμε με το άλλο μας μισό;12.09.2018

Ο καθένας διαχειρίζεται διαφορετικά τη συγκεκριμένη ημέρα, η οποία επηρεάζεται από αν είσαι ή όχι σε σχέση. Και επειδή ωραίοι, οι έρωτες και τα ρομαντικά ραντεβού, αλλά σαν την ελεύθερη ζωή δεν έχει- και αυτό ακριβώς γιορτάζεις στα Galentines πάρτι. Για την ακρίβεια συγκεντρώνεις τις πραγματικές soulmates σου, οι οποίες δεν είναι άλλες από φίλες που βρίσκονται στο πλευρό σου ανεξαρτήτως εποχής και χρόνου και έχουν όλη την καλή διάθεση να περάσουν καλά.

Όπως και να έχει, ελεύθερη ή σε σχέση, γιατί όχι να μη γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο διαφορετικά φέτος και να επιλέξεις ένα υπέροχο θεματικό “Galentines party” πάρτι στο οποίο ενδίδουν όλο και περισσότεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCycladic Shop: Love is in the air… με ξεχωριστές προτάσεις δώρων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου12.09.2018

Για να το επιτύχεις με ακρίβεια, δεν έχεις παρά επιλέξεις:

Διάβασε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b