MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Πού θα βγούμε να τη γιορτάσουμε με το άλλο μας μισό;

Πάμε να δούμε μαζί κάποια από τα πιο ρομαντικά εστιατόρια για να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αγίου Βαλεντίνου: 7 εστιατόρια για να γιορτάσετε με το άλλο σας μισό, πηγή: unsplash
Αγίου Βαλεντίνου: 7 εστιατόρια για να γιορτάσετε με το άλλο σας μισό, πηγή: unsplash
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε και φέτος. Μικροί και μεγάλοι, δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, ερωτευμένοι και μη, μπαίνουμε στο κλίμα της πιο ρομαντικής ημέρας του χρόνου και ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε τη μεγάλη γιορτή της αγάπης παρέα με το άλλο μας μισό, αλλά και με φίλους -σε μία πιο εναλλακτική προσέγγισή της.

Παραμένοντας, λοιπόν, στο κλίμα της ημέρας, πάμε να δούμε μαζί κάποια από τα πιο ρομαντικά εστιατόρια για να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια Ημέρα Πίτσας: Οι καλύτερες πίτσες της πόλης για τους απανταχού pizza lovers12.09.2018

Χελώνα
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χελώνα – Chelona | Bar – Restaurant (@chelona.athens)

Μετρώντας κάποια χρόνια στον χώρο της εστίασης, η Χελώνα, ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχθεί τους ερωτευμένους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το fine dining μαγαζί, με την elegant αισθητική και την κάβα για τους λάτρεις των κρασιών, αποτελεί μία από τις αγαπημένες μας επιλογές για την ημέρα των ερωτευμένων. Ο χαμηλός φωτισμός, τα πιάτα του -βασισμένα σε παραλλαγές της ελληνικής κουζίνας- και η τεράστια ποικιλία κρασιών, το καθιστούν μία από τις καταλληλότερες επιλογές για να γιορτάσετε με το άλλο σας μισό.

Διεύθυνση: Ερμού 121, Αθήνα 10555
Τηλέφωνο: 2103222243

Iguazu
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IGUAZU (@iguazu.athens)

Παραμένουμε σε ρομαντικό mood και πάμε στα Ιλίσια και στο Igazu -ένα νοτιοαμερικάνικο εστιατόριο- στο οποίο θα βρείτε από burgers, κρέας, ψάρι, μέχρι tacos και sushi, ενώ το μαγαζί διαθέτει και vegeterian μενού. Ένας εκπληκτικός χώρος, που θυμίζει κάτι από άγρια φύση, με ethnic και boho πινελιές, συμπληρώνει την συνολική αισθητική του μέρους, που σίγουρα μάς προσκαλεί να το επισκεφθούμε.

Διεύθυνση: Λαοδικείας 16 & Νυμφαίου 1, Ιλίσια 11528
Τηλέφωνο: 2107775225

Zuka

Ακόμα μία αγαπημένη πρόταση, το Zuka στο Κολωνάκι συνδυάζει την όμορφη αισθητική και την ασιατική κουζίνα με τη ζωντανή μουσική. Ένας κρυμμένος χώρος, με χαμηλό φωτισμό, 80s αέρα και πληθωρική αύρα περιμένει όσους επιλέξουν το Zuka για την έξοδο και τη διασκέδασή τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μάλιστα, το φαγητό ή το ποτό τους θα συνοδεύει και live μουσική.

Διεύθυνση: Αμερικής 6, Αθήνα 10671
Τηλέφωνο: 2103639174

Le Pavillon

Και πάμε πιο βόρεια, στο Le Pavillon. Ένα γκουρμέ εστιατόριο με elegant αισθητική και προτάσεις που περιστρέφονται γύρω από το καλό κρέας και το ψάρι αποτελεί μία αγαπημένη επιλογή για την έξοδο του Αγίου Βαλεντίνου. Ο χώρος ζεστός και φιλόξενος, σε μία παλιά μονοκατοικία στο Χαλάνδρι δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα ρομαντικό δείπνο με το άλλο σας μισό.

Διεύθυνση: Περικλέους 31, Χαλάνδρι 15232
Τηλέφωνο: 2106815774

Giacomo

Και πάμε στην Κηφισιά και στο Giacomo, με μία στροφή στην ιταλική κουζίνα. Ένας πολυτελής χώρος, με κλασσική αύρα και ιταλικό αέρα αποτελεί μία από τις αγαπημένες μας επιλογές, ειδικά όταν πρόκειται για date nights, πόσο μάλλον την ημέρα των ερωτευμένων. Όσον αφορά τις γευστικές προτάσεις του μαγαζιού, κλασσικά ιταλικά πιάτα: σαλάτες, ζυμαρικά, πίτσες, αλλά και ψάρι και κρέας απαρτίζουν το μενού του Giacomo.

Διεύθυνση: Λεβίδου 11, Κηφισιά 14562
Τηλέφωνο: 2108014007

Belle Amie

Και από τα βόρεια πάμε στα νότια και στον Πειραιά και το Belle Amie στο Πασαλιμάνι. Ένα νεοκλασικό σπίτι, με μεγαλοπρεπή αύρα και επιβλητική ατμόσφαιρα αποτελεί ένα από τα πιο in στέκια του Πειραιά. Ένα μέρος με αέρα πολυτέλειας που θυμίζει κάτι από παλιά Αθήνα, το Belle Amie, είναι μία αγαπημένη επιλογή για ρομαντική -ή και μη- έξοδο. Όσο για το μενού του μαγαζιού, όπως άλλωστε ταιριάζει με τη γενικότερη φιλοσοφία του, περιστρέφεται γύρω από την ελληνική fusion κουζίνα με ποικιλία γευστικών προτάσεων, αλλά και μία μεγάλη κάβα για τους λάτρεις των ποτών.

Διεύθυνση: Αγγέλου Μεταξά 11, Πειραιάς 18534
Τηλέφωνο: 2104175740

Moorings
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη moorings (@moorings.gr)

Και πάμε στην παραλιακή και στο Moorings, στη Μαρίνα Βουλιαγμένης. Με θέα στη θάλασσα, στον κόλπο της Μαρίνας, ιδιαίτερες γεύσεις -με τα θαλασσινά να κυριαρχούν, χωρίς αυτό να αποκλείει το κρέας ή τα ζυμαρικά από τις προτάσεις του μενού- και έναν elegant χώρο, το Moorings αποτελεί μία από τις αγαπημένες μας προτάσεις για την ημέρα των ερωτευμένων. Αν επισκεφθείτε το μαγαζί προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε το lava cake αλμυρής καραμέλας από τα γλυκά του μαγαζιού (και θα μας θυμηθείτε).

Διεύθυνση: Μαρίνα Βουλιαγμένης, Βουλιαγμένη 16671
Τηλέφωνο: 2109670659

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b