MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μία τριώροφη βίλα στο Bulgari Lighthouse το πιο ακριβό διαμέρισμα στο Ντουμπάι – Κοστίζει 112 εκατ. δολάρια

Το πιο ακριβό διαμέρισμα του Ντουμπάι είναι μια πολυτελής βίλα 112 εκατ. δολαρίων στο κτίριο Bulgari Lighthouse. Το σπίτι περιλαμβάνει επτά υπνοδωμάτια, ιδιωτικές βεράντες και κήπους στον τελευταίο όροφο με απεριόριστη θέα στον ορίζοντα της πόλης.

Monopoli Team

Ίσως δεν υπάρχει δυσκολότερη αποστολή από το να έχεις το καλύτερο ή το πιο ακριβό ακίνητο στο Ντουμπάι. Μια τριώροφη βίλα στην κορυφή του κτιρίου Bulgari Lighthouse φαίνεται ότι κατέχει πλέον αυτή τη διάκριση, καθώς μόλις έσπασε το ρεκόρ ιδιοκτησίας της αραβικής μεγαλούπολης με τιμή 112 εκατ. δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Gillian Anderson εξερευνά τη γυναικεία σεξουαλικότητα σε νέο πρότζεκτ12.09.2018

Σύμφωνα με ανάρτηση της εταιρείας ανάλυσης ακινήτων του Ντουμπάι, Property Monitor, το τεράστιο διαμέρισμα είναι μέρος του πολυτελούς 27όροφου πύργου και διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, ιδιωτικό γραφείο, οικογενειακό δωμάτιο, γυμναστήριο, σπα, βεράντα 1.200 τετραγωνικών μέτρων και φυσικά αποκλειστική πρόσβαση με ανελκυστήρα.

Το κυριολεκτικά «ουράνιο» ρετιρέ του Bulgari Lighthouse είναι κατασκευασμένο με πολυτελή υλικά και προσαρμοσμένες λεπτομέρειες, που δικαιωματικά το αναγάγουν σε απόλυτο σύμβολο πολυτέλειας και αποκλειστικότητας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα οριζόντια στρώματα αρχιτεκτονικών κοραλλιών που χωρίζουν τις κατοικίες και παράλληλα φιλτράρουν το φως και τον αέρα.

Το Bulgari Lighthouse Dubai είναι ένα από τα ομορφότερα κτίρια των ΗΑΕ, και βρίσκεται υπό ανάπτυξη στην περιοχή «Island 2» σε έκταση 3.620,45 τετραγωνικών μέτρων, σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Γης του Ντουμπάι.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPamela’s Cooking With Love: Η Πάμελα Άντερσον ετοιμάζει εκπομπή μαγειρικής με plant based συνταγές12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b