MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Gillian Anderson εξερευνά τη γυναικεία σεξουαλικότητα σε νέο πρότζεκτ

Ο λόγος για ένα βιβλίο που ετοιμάζει η ηθοποιός και το οποίο έχει στόχο να εξερευνήσει και να ενδυναμώσει τη σεξουαλική ζωή των γυναικών στον 21ο αιώνα.

Monopoli Team

Μετά το Sex Education, η ηθοποιός Gillian Anderson ασχολείται με ένα ακόμη πρότζεκτ που έχει θέμα το σεξ. Ο λόγος για ένα βιβλίο το οποίο ετοιμάζει και έχει στόχο να εξερευνήσει και να ενδυναμώσει τη σεξουαλική ζωή των γυναικών, μέσα από τη διερεύνηση του τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σήμερα. Για τις ανάγκες της έρευνάς της η Αμερικανίδα ηθοποιός ζητά από γυναίκες από όλο τον κόσμο να μοιραστούν μαζί της τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις οι οποίες θα συμπεριληφθούν ως ανώνυμες ιστορίες στο βιβλίο.

Το όλο πρότζεκτ είναι εμπνευσμένο από το best-seller της Nancy Friday με τίτλο “My Secret Garden: Women’s Sexual Fantasies”, το οποίο δημοσιεύτηκε το 1973. Στην εποχή του αυτό το βιβλίο θεωρούνταν μια καθοριστική «παρατήρηση» της σεξουαλικής ζωής των γυναικών κι έτσι η Anderson σκοπεύει με τη νέα αυτή έκδοση να επαναπροσδιορίσει αυτό το κλασικό έργο στον 21ο αιώνα και να αναδείξει τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σήμερα.

«Ως γυναίκες, γνωρίζουμε ότι το σεξ είναι κάτι περισσότερο από το απλό σεξ», εξηγεί η ίδια για το εγχείρημά της. «Αλλά πολλές από εμάς δεν το συζητάμε. Οι βαθύτεροι, οι πιο οικείοι φόβοι και οι φαντασιώσεις μας παραμένουν κλειδωμένες μέσα μας, μέχρι να έρθει κάποιος μαζί με το κλειδί. Εδώ είναι το κλειδί. Θέλω να ακούσω από εσάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAll the Beauty and the Bloodshed: Το ντοκιμαντέρ για την ακτιβίστρια Nan Goldin και την κρίση οπιοειδών στην Αμερική που πρέπει να δεις12.09.2018

Η ηθοποιός συνεχίζει εξηγώντας πως αισθάνεται ότι το σεξ για τις γυναίκες μπορεί να αγγίξει όλα τα ζητήματα. «Όταν μιλάμε για σεξ, μπορούμε επίσης να μιλάμε για θηλυκότητα, μητρότητα, απιστία, εκμετάλλευση, συναίνεση, σεβασμό, δικαιοσύνη, ισότητα, αγάπη, μίσος, ευχαρίστηση και πόνο. Υπάρχει μια φαντασίωση για την οποία δεν έχετε μιλήσει ποτέ σε κανέναν ή κάτι που θα μοιραζόσασταν μόνο με τους πιο έμπιστους από τους έμπιστους, αν όχι με κανέναν. Όπου κι αν βρίσκεστε, με όποιον κι αν κοιμάστε ή δεν κοιμάστε, είτε είστε 18 είτε 80 ετών, θέλω να σας ακούσω. Γράψτε μου, ξεκινώντας το γράμμα σας ‘Αγαπητή Gillian’».

Εάν θέλετε να λάβετε μέρος στην έρευνα, μπορείτε να υποβάλετε τη συμμετοχή σας online μέχρι το τέλος Φεβρουάριου πατώντας εδώ.

Με πληροφορίες από harpersbazaar.com.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b