MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Pamela’s Cooking With Love: Η Πάμελα Άντερσον ετοιμάζει εκπομπή μαγειρικής με plant based συνταγές

Τη δική της εκπομπή μαγειρικής αποκτά η σταρ – η οποία τα τελευταία 30 χρόνια είναι vegan – παρουσιάζοντας plant based συνταγές.

Monopoli Team

Η εκπομπή θα έχει τίτλο «Pamela’s Cooking With Love» και θα δείχνει την σταρ να μαγειρεύει με σεφ για την οικογένεια και τους φίλους της στο σπίτι της στο Ladysmith στο Βανκούβερ, όπου και μεγάλωσε.

Χορτοφάγος από παιδί και vegan τα τελευταία 30 χρόνια, η Άντερσον είναι εδώ και πολύ καιρό γνωστή για τον ακτιβιστική της δράση της υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, ποζάροντας για την Peta προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το φουά γκρα στη Γαλλία, αλλά και γράφοντας στον Βλαντιμίρ Πούτιν το 2015 για να εμποδίσει ένα πλοίο που μετέφερε κρέας φάλαινας από την Ισλανδία στην Ιαπωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάμελα – Μια Ιστορία Αγάπης: 10 πράγματα που μάθαμε για την Πάμελα Άντερσον μέσα από το ντοκιμαντέρ του Netflix12.09.2018

Σε δηλώσεις της στον Guardian, η Καναδο-αμερικανή ηθοποιός ανέφερε ότι η συγγραφή των απομνημονευμάτων της την έκανε να αναλογιστεί: «Πώς τα κατάφερα όλα αυτά; Πώς έκανα αυτές τις επιλογές; Έχω όμως και ενσυναίσθηση για τον εαυτό μου. Βλέπω ότι απλά δεν είχα τα εργαλεία… τώρα με το ντοκιμαντέρ και το βιβλίο, ο κόσμος θα δει ολόκληρο τον χαρακτήρα μου. Και τότε –ίσως– μπορώ να ξαναγίνω άνθρωπος».

Επιπλέον, η Άντερσον είναι οικοδέσποινα και σε μια εκπομπή ανακαινίσεων, το Pamela’s Garden of Eden, στην οποία κάνει αλλαγές στο σπίτι της οικογένειάς της, η οποία μάλιστα έχει ανανεωθεί και για δεύτερη σεζόν.

Με πληροφορίες Guardian

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b