MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας στο «Watch Next» της COSMOTE TV

Τον σκηνοθέτη της επιτυχημένης τηλεοπτικής ανθολογίας «Έτερος Εγώ», Σωτήρη Τσαφούλια υποδέχεται το «Watch Next» της COSMOTE TV, απόψε.

Monopoli Team

Τον σκηνοθέτη της επιτυχημένης τηλεοπτικής ανθολογίας «Έτερος Εγώ», Σωτήρη Τσαφούλια υποδέχεται το «Watch Next» της COSMOTE TV, απόψε στις 19.45 (COSMOTE CINEMA 1HD & επίσημο YouTube κανάλι COSMOTE TV).

Ενόψει της πρεμιέρας του τρίτου κύκλου της αστυνομικής σειράς της COSMOTE TV, με τίτλο «Έτερος Εγώ-Νέμεσις» (Δευτέρα 13/2, 23.00, COSMOTE CINEMA 1 HD & COSMOTE TV PLUS), ο δημοφιλής σκηνοθέτης μιλά στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για το πολυαναμενόμενο φινάλε της τριλογίας. Παράλληλα, αναφέρεται στην πορεία του μέχρι τώρα στον κινηματογράφο (Κοινός παρονομαστής, Έτερος Εγώ-ταινία) και την τηλεόραση, ενώ αποκαλύπτει και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Στο πλαίσιο της εκπομπής, θα παρακολουθήσουμε τη συνέντευξη του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή του ευρωπαϊκού blockbuster «Αστερίξ και Οβελίξ: Στο Δρόμο για την Κίνα», Γκιγιόμ Κανέ στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ενώ θα ενημερωθούμε και για τις νέες κινηματογραφικές αφίξεις της εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεβρουάριος στην COSMOTE TV με τον 3ο κύκλο του «Έτερος Εγώ» και 14 ακόμη νέες σειρές12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b