MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Booking.com: Αυτός είναι ο πιο φιλόξενος ελληνικός προορισμός

Μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας είναι ο δεύτερος πιο φιλόξενος προορισμός στον κόσμο, σύμφωνα με τα βραβεία Traveller Review Awards 2023 της ταξιδιωτικής πλατφόρμας Booking.com.

Monopoli Team

Για όσους αναζητούν κάτι ξεχωριστό για τα επόμενα ταξίδια τους, η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων Booking.com δημοσίευσε μια λίστα με τους πιο φιλόξενους προορισμούς στον κόσμο στο πλαίσιο των βραβείων Traveller Review Awards 2023. Ανάμεσα σε κρυμμένα παραθαλάσσια «διαμάντια» και ορεινές περιοχές εκπληκτικής ομορφιάς, φιγουράρει και ένας ελληνικός προορισμός, ο οποίος παραμένει «άγνωστος» στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό. Συγκεκριμένα, στη δεύτερη θέση της κατάταξης των πιο φιλόξενων περιοχών παγκοσμίως βρίσκεται η Ήπειρος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCNN: Οι 21 υποτιμημένοι προορισμοί της Ευρώπης – Ανάμεσά τους και δύο ελληνικοί12.09.2018

Η Ήπειρος δεύτερος πιο φιλόξενος προορισμός στον κόσμο για το 2023

Η Ήπειρος είναι ένας προορισμός ανεξάντλητος. Πλούσια ιστορία και παράδοση, γνήσια φιλοξενία, εκπληκτική φύση, μυθικά ποτάμια, πανέμορφα ορεινά χωριά, αλλά και εξωτικές παραλίες που φλερτάρουν με το Ιόνιο, συνδυάζονται αρμονικά σε αυτή την περιοχή που ικανοποιεί απόλυτα την προσδοκία για αξέχαστες διακοπές όλες τις εποχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLonely Planet: Αυτοί είναι οι 10 καλύτεροι χειμερινοί προορισμοί στην Ευρώπη12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr. 

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b