MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Οι Σπέτσες στους 23 κορυφαίους προορισμούς του 2023 για τον Guardian

O Guardian ξεχώρισε τις Σπέτσες ως έναν από τους 23 καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2023. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, το γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού ετοιμάζεται για ακόμα περισσότερους επισκέπτες το νέο έτος.

Σπέτσες, Photo by Eleni Afiontzi on Unsplash
Σπέτσες, Photo by Eleni Afiontzi on Unsplash
Monopoli Team

Η βρετανική εφημερίδα Guardian έχει υμνήσει πολλές φορές τις ομορφιές των ελληνικών νησιών σε αφιερώματα για καλοκαιρινές διακοπές. Αυτή τη φορά, σε πρόσφατο άρθρο της, ξεχώρισε και παρουσιάζει στους αναγνώστες της 23 προορισμούς και εμπειρίες στην Ευρώπη για το 2023. Ανάμεσά τους βρίσκονται οι Σπέτσες, το αρχοντικό νησί του Αργοσαρωνικού που πρωταγωνιστεί ως σκηνικό σε κορυφαίες ταινίες.

Guardian: Οι Σπέτσες στους κορυφαίους προορισμούς για το 2023

«Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί όλοι μιλούν για τις Σπέτσες. Για δύο συνεχόμενα χρόνια το νησί του Αργοσαρωνικού έχει πρωταγωνιστήσει σε χολιγουντιανές επιτυχίες. Πρώτα ήρθε το “The Lost Daughter”, το δράμα που βασίζεται στη νουβέλα της Elena Ferrante, ενώ μετά έκανε πρεμιέρα το “Glass Onion: A Knives Out Mystery”, μια αστυνομική ταινία με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig. Το γραφικό νησί ετοιμάζεται για μια ακόμη μεγαλύτερη άνοδο το 2023», γράφει ο Guardian.

«Αισθανόμαστε ευλογημένοι που ζούμε εδώ», δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα ο 74χρονος Γιάννης Μανιταράς, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σπέτσες. Στο άρθρο γίνεται επίσης αναφορά στο εμβληματικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel, του οποίου η ιστορία ξεκινά το 1914. Το ξενοδοχείο, έμπνευση του Σπετσιώτη μεγαλοκαπνοβιομήχανου Σωτήριου Ανάργυρου, έβαλε το νησί στον τουριστικό χάρτη τη δεκαετία του 1920 και πλέον αποτελεί ορόσημο των Σπετσών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGlass Onion: Τι να περιμένουμε από το σίκουελ του “Knives Out” που έρχεται στο Netflix12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b