MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ/ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Levi Strauss & Co.: Κάνει την αρχή για μείωση του πλαστικού μιας χρήσης στο μηδέν, μέχρι το 2030

Η Levi Strauss & Co. και η Fashion for Good ξεκίνησαν μια συνεργασία, ώστε να πυροδοτήσουν την αρχή για την κυκλική καινοτομία στη βιομηχανία ένδυσης.

Monopoli Team

Σακούλες polybag που μπορείς να της κομποστοποιήσεις στο σπίτι σου είναι σε δοκιμαστικό στάδιο, με τις οποίες γίνεται μια αρχή προς τον στόχο της μείωσης του πλαστικού μιας χρήσης στις συσκευασίες, που απευθύνονται στους καταναλωτές, στο μηδέν μέχρι το 2030.

Οι πλαστικές σακούλες χρησιμοποιούνται ώστε να προστατεύσουν τα ρούχα από το οτιδήποτε μπορεί να υπάρχει στα εργοστάσια και στα κέντρα διανομής, που μπορεί να τα λερώσει ή να τα καταστρέψει, όπως επίσης και για την διαλογή, αποστολή και παράδοση. Παρά το γεγονός ότι προστατεύουν τα ρούχα, δυστυχώς δεν είναι ανακυκλώσιμες. Με τη χρήση αυτών των polybags, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από υλικά bio-based, οι καταναλωτές μπορούν εύκολα να τις κομποστοποιήσουν σπίτι τους ή σε κάποιο κοντινό κέντρο κομποστοποίησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔήμος Αθηναίων: Τέσσερις νέες εντυπωσιακές τοιχογραφίες με θέμα το περιβάλλον «ντύνουν» με χρώμα σχολεία της πόλης12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b