MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η κόρη του Έλβις – Το “αντίο” του καλλιτεχνικού κόσμου

Η κόρη του βασιλιά του ροκ εν ρολ και τραγουδίστρια, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ υπέστη ανακοπή καρδιάς, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στα 54 της.

Πηγή:Τwitter/@LisaPresley
Monopoli Team

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, το μοναδικό παιδί του θρύλου της ροκ εν ρολ, Έλβις, έφυγε από τη ζωή χθες (Πέμπτη 12/1) στο Λος Άντζελες, μετά από ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση της μητέρας της, Πρισίλα Πρίσλεϊ. Ήταν 54 ετών.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίζα Μαρί μας άφησε», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Πρίσιλα Πρίσλεϊ. «Ήταν η πιο παθιασμένη, δυνατή και γεμάτη αγάπη γυναίκα που έχω γνωρίσει ποτέ. Ζητάμε την ιδιωτικότητά μας, καθώς προσπαθούμε να διαχειριστούμε αυτή την απίστευτη απώλεια» συνέχισε.


Η Πρισίλα δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αίτιο θανάτου της. Σύμφωνα με πηγές του αμερικανικού μέσου TMZ, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όταν υπέστη ανακοπή καρδιάς και βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται στο σπίτι της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται να τη βρήκε ο πρώην σύζυγός της, Danny Keough, ο οποίος της παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Ιατρική βοήθεια έφτασε σύντομα και έτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧρυσές Σφαίρες 2023: The Fabelmans η ταινία της χρονιάς – House of the Dragon η καλύτερη δραματική σειρά12.09.2018

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη είχε παρευρεθεί στην τελετή απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες, στο πλευρό της μητέρας της. Μαλιστα, όταν ο Όστιν Μπάτλερ κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου σε δραματική ταινία, για την ερμηνεία του ως Έλβις Πρίσλεϊ στην ταινία του Μπαζ Λούρμαν, οι δύο γυναίκες είχαν δακρύσει από χαρά.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο ηθοποιός ευχαρίστησε την οικογένεια Πρίσλεϊ για την βοήθειά τους στην ταινία: “Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ που ανοίξατε τις καρδιές σας, τις αναμνήσεις σας, το σπίτι σας σε εμένα. Λίζα Μαρί και Πρισίλα, θα σας αγαπώ για πάντα”.


Λίγες μέρες νωρίτερα, στις 8 Ιανουαρίου, την ημέρα που ο Έλβις θα γιόρταζε τα 88α γενέθλιά του αν ήταν κοντά μας, η Λίζα Μαρί είχε επισκεφτεί το Graceland, τη βίλα του πατέρα της στο Μέμφις του Τενεσί για να γιορτάσει την ημέρα της γέννησής του.

Γεννημένη το 1968, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της, κυνηγώντας μία καριέρα στη μουσική. Η τραγουδίστρια είχε κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ, με το ντεμπούτο της το 2003 να λαμβάνει θετικές κριτικές.

Η Λίζα Μαρί με τον γιο της, Μπέντζαμιν

Ήταν επίσης γνωστή για μία σειρά από μεγάλους γάμους, με τον βασιλιά της pop Michael Jackson, τον ηθοποιό Nicolas Cage και τους μουσικούς Danny Keough και Michael Lockwood.

Είχε τέσσερα παιδιά, μεταξύ αυτών την ηθοποιό Riley Keough και τον γιο της, Benjamin Keough, που αφαίρεσε τη ζωή του το 2020.

Το “αντίο” του καλλιτεχνικού κόσμου

Ο Τομ Χανκς, που υποδύθηκε τον ατζέντη του πατέρα της, Στρατηγό Τομ Πάρκερ, στην ταινία του Μπαζ Λούρμαν “Έλβις”, έσπευσε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του, μέσα από τον λογαριασμό της συζύγου του Ρίτα Γουίλσον, στο Instagram.

“Ο Τομ και εγώ είχαμε περάσει χρόνο με την οικογένεια κατά τη διάρκεια της περιοδείας για την προώθηση της ταινίας. Η Λίζα Μαρί ήταν τόσο ειλικρινής και άμεση, ευάλωτη, σε κατάσταση τρομερής ανυπομονησίας για την ταινία” διαβάζουμε στην ανακοίνωση του ζευγαριού. “Μιλούσε τόσο όμορφα για τον πατέρα της, για το τι σημαίνει αυτή η ταινία για εκείνη. Ήταν ένας τρόπος να γιορτάσει τον πατέρα της”.

Ο Τζον Τραβόλτα επίσης είπε το δικό του “αντίο”. “Λίζα, μικρό μου κορίτσι, λυπάμαι τόσο. Θα μου λείψεις, αλλά ξέρω ότι θα σε ξαναδώ. Η αγάπη και η καρδιά μου είναι με την Ράιλι, την Πρισίλα, την Χάρπερ και την Φίνλεϊ” έγραψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Travolta (@johntravolta)


Ο συν-ιδρυτής των Beach Boys, Brian Wilson επίσης αποχαιρέτησε την Λίζα Μαρί, λέγοντας ότι είναι δύσκολο να το δεχτείς “όταν κάποιος τόσο νέος και γεμάτος ζωή φεύγει μακριά”.

Η τραγουδίστρια Pink την περιέγραψε ως “μοναδική” και “πανέξυπνη, ευαίσθητη, ταλαντούχα”, ενώ η ηθοποιός Μαρλί Ματλίν μοιράστηκε ένα μήνυμα για την μητέρα της, Πρισίλα. “Δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο που πρέπει να περνά με τον πρόωρο χαμό της Λίζα Μαρί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈλβις Πρίσλεϊ: Όσα δεν ξέρατε για την ταραχώδη ζωή του βασιλιά του rock n’ roll12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b