MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Νεκρός βρέθηκε ο μοναδικός εγγονός του Έλβις, Benjamin Keough

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο εγγονός του Έλβις και γιος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ αφαίρεσε τη ζωή του.

Ο Benjamin με την μητέρα του Lisa Marie Presley
Monopoli Team

Ο μοναδικός εγγονός του Έλβις άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή, επιβεβαίωσε η μητέρα του Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, ενώ τα τοπικά μέσα κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Ο Benjamin Keough βρέθηκε στο Καλαμπάσας, στο Λος Άντζελες, νεκρός από πυροβολισμό, που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του. Ήταν μόλις 27 χρονών.

Ο εγγονός του Έλβις, Benjamin, και η εγγονή του, Riley, με την μητέρα τους στην επέτειο 40 χρόνων από τον θάνατο του Έλβις, το 2017

Ο εγγονός του Έλβις, Benjamin, με την μητέρα του στην επέτειο 40 χρόνων από τον θάνατο του Έλβις, το 2017

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για τον θάνατο, δήλωσε όμως ότι η Λίζα Μαρί -η μοναδική κόρη του Έλβις από τον γάμο του με την Πρισίλα Πρίσλεϊ- είναι “συντετριμμένη και απαρηγόρητη”, καθώς “λάτρευε τον γιο της. Ήταν η μεγαλύτερή της αγάπη στον κόσμο”. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της οικογένειας, “προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τις κόρες της”, την μεγάλη της κόρη και ηθοποιό Riley και τις 11χρονες δίδυμες.

Ο Keough δεν έκανε συχνές εμφανίσεις, παρ’ όλο που ήταν μουσικός και είχε κάνει κάποιες εμφανίσεις ως ηθοποιός. Φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία είδαμε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “I Love You Because”, ενός “ντουέτου” της μητέρας του με τον Έλβις, που αποτελούσε ουσιαστικά διασκευή του κλασικού τραγουδιού του θρύλου της ροκ εν ρολ.

Πατέρας του είναι ο επίσης μουσικός Danny Keough. Είχαν χωρίσει με τη Λίζα Μαρί από το 1994. Φυσικά φίλοι του ζευγαριού, όπως η Νάνσι Σινάτρα, έσπευσαν να δώσουν συλλυπητήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑElvis 1968 Comeback Special: 50 χρόνια μετά τη θρυλική τηλεοπτική εμφάνιση του Elvis12.09.2018

Οι λίγες φωτογραφίες του Benjamin αποκαλύπτουν την μεγάλη ομοιότητα που είχε με τον παππού του και θρύλο της ροκ εν ρολ, Έλβις. Ο Έλβις έφυγε από τη ζωή το 1977, σε ηλικία 42 ετών.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b