MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

«Από Μηχανής» Θέατρο: Υποδέχεται το 2023 με μεγάλη προσφορά προπώλησης για όλες τις παραστάσεις

Με μια μεγάλη προσφορά προπώλησης, το «Από Μηχανής» Θέατρο δίνει τη δυνατότητα στο θεατρόφιλο κοινό να αγοράσει εισιτήρια για τις παραστάσεις «Σλουθ», «Καλιφόρνια Ντρίμιν 2, 20 χρόνια μετά» και «Όπου κι αν πας να μη χαθείς», σε χαμηλές τιμές.

«Από Μηχανής» Θέατρο: Υποδέχεται το 2023 με μεγάλη προσφορά προπώλησης για όλες τις παραστάσεις
«Όπου κι αν πας να μη χαθείς» του Νίκου Σκορίνη
Monopoli Team

Το ιστορικό «Από Μηχανής» Θέατρο υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Άννας Ελεφάντη και του Δημήτρη Μυλωνά υποδέχεται το θεατρικό κοινό για το 2023 με μία μεγάλη προσφορά!

Από τις 10 Ιανουαρίου 2023 έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2023 η προπώληση των εισιτηρίων για όλες τις παραγωγές του «Από Μηχανής» Θεάτρου, «Σλουθ» του Άντονι Σάφερ, «Καλιφόρνια Ντρίμιν 2, 20 χρόνια μετά» του Βασίλη Κατσικονούρη και «Όπου κι αν πας να μη χαθείς» του Νίκου Σκορίνη, προσφέρεται στην τιμή των 8 ευρώ από 16 ευρώ.

Η προσφορά προπώλησης ισχύει για οποιαδήποτε ημερομηνία επιλογής εισιτηρίου για τις παραπάνω παραστάσεις.

«Σλουθ» του Άντονι Σάφερ

Το ψυχολογικό θρίλερ «Σλουθ», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Από Μηχανής θέατρο. Ο απατημένος σύζυγος Άντριου Γουάικ (Σωτήρης Χατζάκης) και ο εραστής της γυναίκας του Μίλο Τιντλ ο οποίος διεκδικεί να την παντρευτεί (Δημήτρης Μυλωνάς), με γενναίες δόσεις χιούμορ αλλά και την ατμόσφαιρα ενός στιβαρού αστυνομικού έργου, μετατρέπουν τη σκηνή σε ένα πεδίο «μάχης».

«Καλιφόρνια Ντρίμιν 2, 20 χρόνια μετά» του Βασίλη Κατσικονούρη

Ο Βασίλης Κατσικονούρης, είκοσι χρόνια μετά το θρυλικό «Καλιφόρνια Ντρίμιν», επιστρέφει με τη συνέχειά του: Το «Καλιφόρνια Ντρίμιν 2, 20 χρόνια μετά» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά και με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Στόλλα, Σταύρο Καραγιάννη, Άννα Ελεφάντη και Στέλλα Ράπτη στο «Από Μηχανής» Θέατρο. Οι τέσσερις αγαπημένοι εικοσάρηδες του πρώτου Καλιφόρνια έχουν πλέον σαρανταρίσει. Για το κοινό που τους έχει ήδη γνωρίσει αλλά και για όσους κι όσες τους γνωρίσουν για πρώτη φορά,  ο Ντίνος, ο Άρης, η Βουβού και η Κική είναι ξανά εδώ όμως…μυαλό δεν βάζουν.

«Όπου κι αν πας να μη χαθείς» του Νίκου Σκορίνη

Η παράσταση «Όπου κι αν πας να μη χαθείς» που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Νίκου Σκορίνη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά και δραματουργική επεξεργασία Άννας Ελεφάντη, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε την περασμένη θεατρική σεζόν, παρουσιάζεται στην Πάνω Σκηνή του «Από Μηχανής» Θεάτρου. Το έργο λειτουργεί ως ένα σύγχρονο «έπος», μια σύγχρονη Οδύσσεια στην οποία ξετυλίγεται η Ιστορία της νεότερης Ελλάδας από τη δεκαετία του 1950 έως και τις μέρες μας και μαζί η ξενιτιά, η δικτατορία, τα κινήματα, η μεταπολίτευση, η πτώση του ανατολικού μπλοκ κ.α. Η περιπλάνηση του κεντρικού ήρωα Ορέστη στους τόπους της Ιστορίας, γίνεται ένα ταξίδι με προορισμό την προσωπική του «Ιθάκη» αλλά ταυτόχρονα αντανακλά την προσδοκία και τη ματαίωση μιας ολόκληρης γενιάς, μιας ολόκληρης εποχής.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b