MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

«Από Μηχανής» Θέατρο: Υποδέχεται το 2023 με μεγάλη προσφορά προπώλησης για όλες τις παραστάσεις

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Με μια μεγάλη προσφορά προπώλησης, το «Από Μηχανής» Θέατρο δίνει τη δυνατότητα στο θεατρόφιλο κοινό να αγοράσει εισιτήρια για τις παραστάσεις «Σλουθ», «Καλιφόρνια Ντρίμιν 2, 20 χρόνια μετά» και «Όπου κι αν πας να μη χαθείς», σε χαμηλές τιμές.

«Από Μηχανής» Θέατρο: Υποδέχεται το 2023 με μεγάλη προσφορά προπώλησης για όλες τις παραστάσεις
«Όπου κι αν πας να μη χαθείς» του Νίκου Σκορίνη
Monopoli Team

Το ιστορικό «Από Μηχανής» Θέατρο υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Άννας Ελεφάντη και του Δημήτρη Μυλωνά υποδέχεται το θεατρικό κοινό για το 2023 με μία μεγάλη προσφορά!

Από τις 10 Ιανουαρίου 2023 έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2023 η προπώληση των εισιτηρίων για όλες τις παραγωγές του «Από Μηχανής» Θεάτρου, «Σλουθ» του Άντονι Σάφερ, «Καλιφόρνια Ντρίμιν 2, 20 χρόνια μετά» του Βασίλη Κατσικονούρη και «Όπου κι αν πας να μη χαθείς» του Νίκου Σκορίνη, προσφέρεται στην τιμή των 8 ευρώ από 16 ευρώ.

Η προσφορά προπώλησης ισχύει για οποιαδήποτε ημερομηνία επιλογής εισιτηρίου για τις παραπάνω παραστάσεις.

«Σλουθ» του Άντονι Σάφερ

Το ψυχολογικό θρίλερ «Σλουθ», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Από Μηχανής θέατρο. Ο απατημένος σύζυγος Άντριου Γουάικ (Σωτήρης Χατζάκης) και ο εραστής της γυναίκας του Μίλο Τιντλ ο οποίος διεκδικεί να την παντρευτεί (Δημήτρης Μυλωνάς), με γενναίες δόσεις χιούμορ αλλά και την ατμόσφαιρα ενός στιβαρού αστυνομικού έργου, μετατρέπουν τη σκηνή σε ένα πεδίο «μάχης».

«Καλιφόρνια Ντρίμιν 2, 20 χρόνια μετά» του Βασίλη Κατσικονούρη

Ο Βασίλης Κατσικονούρης, είκοσι χρόνια μετά το θρυλικό «Καλιφόρνια Ντρίμιν», επιστρέφει με τη συνέχειά του: Το «Καλιφόρνια Ντρίμιν 2, 20 χρόνια μετά» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά και με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Στόλλα, Σταύρο Καραγιάννη, Άννα Ελεφάντη και Στέλλα Ράπτη στο «Από Μηχανής» Θέατρο. Οι τέσσερις αγαπημένοι εικοσάρηδες του πρώτου Καλιφόρνια έχουν πλέον σαρανταρίσει. Για το κοινό που τους έχει ήδη γνωρίσει αλλά και για όσους κι όσες τους γνωρίσουν για πρώτη φορά,  ο Ντίνος, ο Άρης, η Βουβού και η Κική είναι ξανά εδώ όμως…μυαλό δεν βάζουν.

«Όπου κι αν πας να μη χαθείς» του Νίκου Σκορίνη

Η παράσταση «Όπου κι αν πας να μη χαθείς» που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Νίκου Σκορίνη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά και δραματουργική επεξεργασία Άννας Ελεφάντη, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε την περασμένη θεατρική σεζόν, παρουσιάζεται στην Πάνω Σκηνή του «Από Μηχανής» Θεάτρου. Το έργο λειτουργεί ως ένα σύγχρονο «έπος», μια σύγχρονη Οδύσσεια στην οποία ξετυλίγεται η Ιστορία της νεότερης Ελλάδας από τη δεκαετία του 1950 έως και τις μέρες μας και μαζί η ξενιτιά, η δικτατορία, τα κινήματα, η μεταπολίτευση, η πτώση του ανατολικού μπλοκ κ.α. Η περιπλάνηση του κεντρικού ήρωα Ορέστη στους τόπους της Ιστορίας, γίνεται ένα ταξίδι με προορισμό την προσωπική του «Ιθάκη» αλλά ταυτόχρονα αντανακλά την προσδοκία και τη ματαίωση μιας ολόκληρης γενιάς, μιας ολόκληρης εποχής.

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Το Gyzi Street Party δίνει ξανά ραντεβού με δωρεάν είσοδο στην Πλατεία Γκύζη
Cine News
Το Καταφύγιο στην Ομόνοια: Το ντοκιμαντέρ της Φένιας Παπαδόδημα στον Κινηματογράφο Δαναό
Εκδηλώσεις
Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης θα ανοίξει δωρεάν για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2026
Εκδηλώσεις
Η «Απόσταση» του Τιάγκο Ροντρίγκες στη Στέγη, τα Καλογεράκια στον Σταυρό του Νότου – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Athens Music Week 2026: Η μεγάλη συνάντηση της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας επιστρέφει με 100+ δράσεις
Εκδηλώσεις
Summer mode ON στο ΚΠΙΣΝ – Συναυλίες, φεστιβάλ, προβολές, sleepovers και άλλα
Εκδηλώσεις
Ραντεβού ξανά στον Κήπο του Μεγάρου – Μουσική, προβολές, θέαμα για μικρούς και μεγάλους
Εκδηλώσεις
«Σταθμός Ω» του Γιώργου Χριστοδούλου στο Εθνικό, τραγούδια για το νερό στο Μέγαρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Καλοκαίρι αλλιώς: Θέατρο, μουσικές βραδιές και stand-up comedy στην Ταράτσα του Λαμπέτη
Cine News
«Ιερά Οδός, 21 χλμ.»: Ανακάλυψε τα πολλά πρόσωπα της Ιερά Οδού μέσα από ξεναγήσεις, δράσεις, προβολές
Εικαστικά
Ελληνικός Κόσμος: Δωρεάν διαδραστική περιήγηση στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας
Εκδηλώσεις
Ο Μάριο Μπρουνέλλο παίζει Μπαχ στο Μέγαρο, ο Απόστολος Κίτσος στον Σταυρό του Νότου – Όσα θα κάνουμε σήμερα