MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 3 προτάσεις για την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου

Η εβδομάδα ξεκινάει κι εμείς συγκεντρώνουμε τις κορυφαίες προτάσεις με ελεύθερη είσοδο στην πόλη, σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

«Αν δεν ήταν γυναίκα…»: Συζήτηση με αφορμή την παράσταση «Photograph 51» στο Θέατρο Τέχνης

Στη σκηνή του Υπογείου του Θεάτρου Τέχνης, λίγο πριν την παράσταση «Photograph 51», η Λένα Δροσάκη, που ενσαρκώνει την Ρόζαλιντ Φράνκλιν και πέντε γυναίκες που έχουν παλέψει και διακριθεί σε διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς, συζητούν για το τι καλείται να αντιμετωπίσει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο μια γυναίκα σήμερα, απλώς και μόνο… επειδή είναι γυναίκα., στη συζήτηση «Αν δεν ήταν γυναίκα…», με εισηγήτρια τη Χριστίνα Γαλανοπούλου δημοσιογράφο. Ομιλήτριες: Λένα Δροσάκη ηθοποιός, Mαριάννα Κάλμπαρη καλλιτεχνική διευθύντρια Θεάτρου Τέχνης, Άννα Κανδαράκη κλινική ψυχολόγος, Όλγα Κεφαλογιάννη βουλευτής, τ. Υπουργός, Ζένια Σαριδάκη ιατρός, πρόεδρος Ένωσης Παθολόγων Ογκολόγων Ελλάδας.
9/1 ώρα 18:00-20:00
Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα

Βραδιά μνήμης για τον Ιάκωβο Καμπανέλλη στο Εθνικό Θέατρο

Το Εθνικό Θέατρο και το Θέατρο Τέχνης, στο πλαίσιο «Έτους Ιάκωβου Καμπανέλλη», διοργανώνουν μια Βραδιά μνήμης για τον μεγάλο μας θεατρικό συγγραφέα. Στην τιμητική αυτή βραδιά άνθρωποι του θεάτρου οι οποίοι είτε συνεργάστηκαν προσωπικά με τον Ιάκωβο Καμπανέλλη, είτε τα έργα του διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην καλλιτεχνική τους πορεία, θα μοιραστούν τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες τους με αφορμή παραστάσεις έργων του που ανέβηκαν στο Εθνικό Θέατρο και στο Θέατρο Τέχνης και στις οποίες συμμετείχαν. Εισαγωγική ομιλία θα γίνει από την κόρη του συγγραφέα, Κατερίνα Καμπανέλλη. Στη συζήτηση συμμετέχουν η Μαρίνα Ασλάνογλου, ο Δημήτρης Δεγαΐτης, η Άνδρη Θεοδότου, ο Κωστής Καπελώνης, η Μαρία Κεχαγιόγλου, η Μαρία Κωνσταντάρου, ο Παναγιώτης Μέντης, ο Παντελής Παπαδόπουλος, ο Γιάννος Περλέγκας και ο Μπάμπης Χατζηδάκης, ενώ τον συντονισμό έχει αναλάβει η καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου Τέχνης Μαριάννα Κάλμπαρη. Επίσης, στην εκδήλωση θα μιλήσουν και οι ηθοποιοί και συντελεστές της παράστασης Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια του Ιάκωβου Καμπανέλλη που παρουσιάζεται φέτος σε συμπαραγωγή του Θεάτρου Τέχνης και του Εθνικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία Γιάννου Περλέγκα.
9/1 στις 20.30
Κεντρική Σκηνή Κτηρίου Τσίλλερ, Μαυρομιχάλη 6, Αθήνα
Ελεύθερη είσοδος με δελτία εισόδου που θα διατίθενται από τις 20.00 τη μέρα της εκδήλωσης από τα ταμεία του κτηρίου Τσίλλερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς κυλάει ο θεατρικός χειμώνας σου, Βίκυ Βολιώτη;12.09.2018

Παγοδρόμιο στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ

Από την 1η Δεκεμβρίου το Παγοδρόμιο επιστρέφει στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ και οι επίδοξοι πατινέρ θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να στροβιλιστούν στον πάγο υπό τους ήχους αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Τοποθετημένο στη βόρεια όχθη του Καναλιού, στο ύψος του Κέντρου Επισκεπτών, δίνει και φέτος στους φίλους του κατεξοχήν χριστουγεννιάτικου σπορ την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγευτική θέα του χορού των Σιντριβανιών και του φωτισμένου Καναλιού “εκ των έσω”. Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 22.00, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
05/01 στις 10.00-22.00
Από 1 Δεκεμβρίου μέχρι 31 Ιανουαρίου 2023
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 364, Καλλιθέα

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b