MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο: Κατηγορείται ότι έκανε Πρωτοχρονιά σε ένα γιοτ που μολύνει όσο 1.500 αυτοκίνητα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ηθοποιός Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, γνωστός για τις περιβαλλοντικές ανησυχίες του, έκανε Πρωτοχρονιά σε ένα γιοτ 150 εκατ. δολαρίων που μολύνει όσο 1.500 αυτοκίνητα.

Λεονάρντο ντι Κάπριο, Wolf of Wall Street
Λεονάρντο ντι Κάπριο, Wolf of Wall Street
Monopoli Team

Η έκδηλη αγάπη του Λεονάρντο Ντι Κάπριο για τα γιοτ σίγουρα δεν πηγάζει από την ταινία «Τιτανικός», στην οποία πρωταγωνίστησε πριν από περισσότερα από 25 χρόνια. Από τότε, χρόνο με το χρόνο, ο ΝτιΚάπριο εμφανίζεται με μια σειρά όμορφων γυναικών σε πολυτελείς θαλαμηγούς, κάνοντας πάρτι και ζώντας τη ζωή στο έπακρο.

Αυτό ωστόσο που έχει παρατηρηθεί είναι ότι ενώ οι συνοδοί του ηθοποιού αλλάζουν συνέχεια, το σούπερ γιοτ που φαίνεται να προτιμά παραμένει το ίδιο. Το «Vava II», του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Ερνέστο Μπερταρέλι, έχει γίνει το πλωτό σπίτι για τα σουαρέ του ΝτιΚάπριο.

Το πλήρως προσαρμοσμένο πλοίο των 150 εκατ. δολαρίων, φαίνεται να έχει κερδίσει μια μόνιμη θέση στην καρδιά του σταρ του Χόλιγουντ, κάτι που δεν φαίνεται να έχουν καταφέρει οι περισσότερες γυναίκες με τις οποίες έχει συνδεθεί.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχε ναυλώσει το πολυτελές σκάφος για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2021 και εθεάθη ξανά σε αυτό παρέα με τον Τρίσταν Τόμσον το καλοκαίρι του 2022. Τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο καταξιωμένος ηθοποιός υποδέχθηκε με το «Vava II» τη φετινή Πρωτοχρονιά στο Σεντ Μπαρτς, παρέα με το φημολογούμενο νέο έρωτά του, μοντέλο Βικτόρια Λάμας.

Το 97μετρο σκάφος είναι ένα κομψό σκαρί, την εξωτερική σχεδίαση του οποίου υπογράφει η βρετανική εταιρεία Redman Whitely Dixon και τους εσωτερικούς χώρους ο Ρεμί Τεσιέ. Το πλοίο φιλοξενεί 36 επισκέπτες, κάτι που το καθιστά ιδανικό για να φιλοξενήσει κανείς πολυτελείς συγκεντρώσεις μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τις φωτογραφικές κάμερες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τη Barbie μέχρι το Dune: 14 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το 202312.09.2018

Το «Vava II» περιλαμβάνει ελικοδρόμιο, μια μεγάλη πισίνα κι ένα εντυπωσιακό beach club. Ωστόσο, οι χρήστες του διαδικτύου δεν έχασαν την ευκαιρία να σημειώσουν ότι ο οικολόγος σταρ αγνοεί βολικά ότι η αγαπημένη του πλωτή ουτοπία παράγει περισσότερες εκπομπές άνθρακα ανά μίλι (1,6 km) από ό,τι ένα αυτοκίνητο για δύο μήνες.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b