MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αντριου Τέιτ: Κατασχέθηκαν τα πολυτελή αυτοκίνητά του στη Ρουμανία – Οι κατηγορίες εις βάρος του

Στην κατάσχεση της πολυτελούς συλλογής με αυτοκίνητα του Άντριου Τέιτ και του αδελφού του Τριστάν προχώρησαν οι ρουμάνικες Αρχές, μετά τη σύλληψή τους για τις κατηγορίες βιασμού και εμπορίας ανθρώπων.

Photo: Andrew Tate/Twitter
Photo: Andrew Tate/Twitter
Monopoli Team

Ο γνωστός Βρετανός influencer και επιχειρηματίας Αντριου Τέιτ, καθώς και ο αδερφός του, Τρίσταν, κρατούνται από τις ρουμανικές αρχές με βαρύτατες κατηγορίες για sex trafficking από τις 30 Δεκεμβρίου. Τώρα, οι ρουμανικές αρχές κατέσχεσαν μία συλλογή από πολυτελή αυτοκίνητα και supercars του. Πρόκειται για αυτοκίνητα συνολικής αξίας 5 εκατ. ευρώ, καθώς και μια σειρά από ακίνητα. Μέσα σε ένα από αυτά κρατούνταν δέσμιες έξι νεαρές γυναίκες, σύμφωνα με ρουμανικά ΜΜΕ.

Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν μια Buggati Chiron, μια Rolls Royce, δύο Ferrari και μια Porsche, σύμφωνα με το ρουμανικό πρακτορείο Spy News. Η καριέρα του Τέιτ ως μισογύνης ξεκίνησε όταν είχε εμφανιστεί στο ριάλιτι Big Brother, χαρακτηρίζοντας τις παντρεμένες γυναίκες «ιδιοκτησία που ανήκει στους συζύγους τους».

Σε πλάνα όπου ο Tate εκφράζει τις ρατσιστικές απόψεις του για τον φεμινισμό, ο πρώην παλαιστής είχε πει πως οι γυναίκες πρέπει «να βγάλουν το σκασμό, να κάνουν παιδιά, να κάθονται στο σπίτι, να είναι ήσυχες και να φτιάχνουν καφέ».

Έρευνα του Κέντρου για την Αντιμετώπιση του Ψηφιακού Μίσους (CCDH), είχε φέρει στο φως 47 βίντεο με τον Τέιτ να προωθεί απόψεις «ακραίου μισογυνισμού». Η έκθεση έφερε στο φως διαφημίσεις σε βίντεο όπου ο Τέιτ συζητά το ενδεχόμενο πάλης άνδρα με γυναίκα, λέγοντας «πιάσ’ την από το λαιμό» σε ένα βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί 1,6 εκατομμύρια φορές. Σε άλλο βίντεο με σεξουαλικά υπονοούμενα, λέει πως θέλει να αφήσει το «στίγμα» του σε κοπέλες ηλικίας 18 και 19 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Future Generations»: Καλλιτέχνης με συναισθησία αποτυπώνει ομιλία της Γκρέτα Τούνμπεργκ σε καμβά12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b