MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Πόσο πληρώνουν τους εργαζόμενους οι ελληνικές startups

Τα στοιχεία προκύπτουν από την πρόσφατα έρευνα «Ελληνικές Startups: Μισθοί και Παροχές, 2022» την οποία διενήργησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Marathon VC.

Monopoli Team

Μπορεί το εγχώριο startup οικοσύστημα να κατέβασε ρυθμούς από άποψη χρηματοδοτήσεων, λόγω της γεωπολιτικής αστάθειας και των πληθωριστικών πιέσεων που φρέναραν παγκοσμίως τους επενδυτές, ως εργοδότης όμως παρέμεινε «καλοπληρωτής», προσφέροντας στους εργαζόμενους του αρκετά ανταγωνιστικούς, σε τοπικό επίπεδο, μισθούς, μερίδιο στα κέρδη και πρόσθετες παροχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕφιαλτική χρονιά για τον Ρομάν Αμπράμοβιτς – Από το Champions League, στη δηλητηρίαση και τη «φτώχεια»12.09.2018

Τα παραπάνω προκύπτουν από την πρόσφατα έρευνα «Ελληνικές Startups: Μισθοί και Παροχές, 2022» την οποία διενήργησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Marathon VC. Με ένα πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα – φέτος στη μελέτη συμμετείχαν 40 νεοφυείς επιχειρήσεις από 27 που ήταν πέρυσι οι οποίες έδωσαν μισθολογικά στοιχεία για περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους με έδρα την Ελλάδα – με πληροφορίες για περισσότερες επιχειρησιακές λειτουργίες αλλά και με αναλυτικότερο επιμερισμό – κάθε θέση εργασίας αντιστοιχίστηκε σε συγκεκριμένο ρόλο και επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαρέλιας: 15ος μισθός και έκτακτες παροχές στους εργαζόμενους12.09.2018

Η έρευνα σκιαγραφεί τις μέσες απολαβές των πιο δημοφιλών ειδικοτήτων που απασχολούνται σε startups αλλά και το εύρος μεταξύ χαμηλότερης και υψηλότερης αμοιβής που εντοπίζεται σε κάθε θέση.

Μάθετε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b