MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Καρέλιας: 15ος μισθός και έκτακτες παροχές στους εργαζόμενους

Έναν επιπλέον μισθό και άλλες έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις θα δώσει η Καπνοβιομηχανία Καρέλιας σε όλους τους εργαζόμενους της, χάρη στην κερδοφορία-ρεκόρ που κατέγραψε μέσα στη χρονιά.

Monopoli Team

Στις ευχές του προς τους εργαζόμενους, ο κ. Ανδρέας Καρέλιας ανέφερε πως «σημειώσαμε τον υψηλότερο τζίρο στην ιστορία μας, ξεπερνώντας ακόμα και την πολύ πετυχημένη περσινή χρονιά», ενώ για το 2023 προειδοποίησε ότι «θα είναι από τις πιο απαιτητικές χρονιές, κατά την οποία θα πρέπει να ξεπεράσουμε, για άλλη μία φορά, τον εαυτό μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο πιο ακριβό πάρτι της Πρωτοχρονιάς γίνεται στο Ντουμπάι και η τιμή του είναι απλησίαστη12.09.2018

«Σε μία ημέρα και κάτι το 2023 θα είναι μαζί μας. Μέσα από την καρδιά μου έχετε τις καλύτερες ευχές μου για υγεία και πρόοδο σε κάθε σπίτι. Εύχομαι σε όλους σας καλή Πρωτοχρονιά και να περάσετε τις μέρες αυτές ζεστά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ελπίζω πραγματικά αυτή η παραμονή Πρωτοχρονιάς να είναι η τελευταία χωρίς την καθιερωμένη γιορτή μας. Είναι αλήθεια ότι όλοι μας κουραστήκαμε από την πανδημία, ωστόσο όλα δείχνουν ότι βαίνουμε προς το τέλος της. Σε ότι μας αφορά, θα επαναλάβω αυτό που είπα και πέρσι, ότι νιώθω πολύ μεγάλη ανακούφιση που, για μία ακόμη χρονιά, συνεχίζουμε να είμαστε όλοι μαζί χωρίς να λείπει κανένας.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑProject Olympus: Η NASA χρηματοδοτεί την κατασκευή δρόμων και κατοικιών στη Σελήνη με τρισδιάστατο εκτυπωτή12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b