MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Τα Wondergirls του 2022

Νεαρά κορίτσια, το μέλλον του ελληνικού γυναικείου αθλητισμού που δείχνουν από νωρίς τα πιο θετικά σημάδια και που από Wondergirls θα εξελιχθούν σε Wonderwomen.

Monopoli Team

Τα Wondergirls της χρονιάς ήταν πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Ιμπτινάχ Μουχάμαντ άνοιξε τον δρόμο για τις Μουσουλμάνες αθλήτριες του κόσμου12.09.2018

Νεαρές αθλήτριες στων οποίων τα μάτια φαίνεται η μοναδική αυτή θέληση να κάνεις τα πάντα και σύντομα, που βιάζονται να μεγαλώσουν για να κάνουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί και όλα όσα κάνουν ήδη οι δικές τους Wonderwomen. Νεαρές αθλήτριες που μαζεύουν εμπειρία και κουράγιο για τη συνέχεια, γιατί δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν. Η πορεία που έχουν μπροστά τους είναι γεμάτη αγώνες, προκλήσεις, χαρές, λύπες και θέλουν να τα βιώσουν όλα στο έπακρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠελέ: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του από το κρεβάτι της κλινικής12.09.2018

Η γενιά που έρχεται στον αθλητισμό δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά της, δεν φοβάται να μιλήσει για ό,τι της αρέσει ή την ενοχλεί, δεν φοβάται τα στερεότυπα και τις διακρίσεις. Έτσι και η καθεμία, με τη δική της μοναδική προσωπικότητα, έχει αφήσει το στίγμα της μέσα σε μία χρονιά που πλημμύρισε αισιοδοξία και χαμόγελα. Και όσα κατάφεραν ήταν μόνο η αρχή. Η αρχή της… συνέχειας αυτής της όμορφης παράδοσης που έχει η χώρα στον αθλητισμό και τον γυναικείο αθλητισμό συγκεκριμένα αφού η αθλητική ιστορία μας είναι γεμάτη από γυναίκες που τόλμησαν. Όπως κάνουν και τα Wondergirls.

Μάθετε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b