MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Είσαι το ταίρι μου: Βίκυ Σταυροπούλου και Σοφία Βογιατζάκη αναβίωσαν την πιο viral σκηνή 20 χρόνια μετά

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Σοφία Βογιατζάκη, που πρωταγωνιστούσαν στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Είσαι το ταίρι μου», ως Στέλλα και Τούλα αντίστοιχα, αναβίωσαν μία από τις πιο viral σκηνές σε ένα απολαυστικό βίντεο στο Instagram.

Monopoli Team

Η κωμική σειρά «Είσαι το ταίρι μου» προβλήθηκε για πρώτη φορά στο MEGA πριν από 20 χρόνια και έκτοτε την έχουμε απολαύσει πολλές φορές σε επαναλήψεις, αφού πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές που έχουν γράψει τηλεοπτική ιστορία.

Με αφορμή, λοιπόν, την επανάληψη της σειράς αυτή την περίοδο, οι δύο αγαπημένες ηθοποιοί, Βίκυ Σταυροπούλου και Σοφία Βογιατζάκη, που πρωταγωνιστούσαν στην σειρά ως Στέλλα και Τούλα αντίστοιχα, αναβίωσαν μία από τις πιο viral σκηνές της.

Στην σκηνή η Στέλλα μιλά στην Τούλα για την «αιματηρή» – όπως λέει χαρακτηριστικά – δίαιτά της και παραπονιέται που ολόκληρη την ημέρα έχει φάει μόνο ένα φρούτο – αλλά τι φρούτο; Ένα καρπούζι!

Η Βίκυ Σταυροπούλου δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στην ανάρτηση: «Εμείς είμαστε στο θέατρο, εσείς όμως που είστε σπίτι ξέρετε τι να κάνετε;;; Να βάλετε MEGA γιατί σήμερα ξεκινάει γι’ ακόμη μια φορά ένα από τα ωραιότερα ταξίδια της ζωής μας-αν όχι το ωραιότερο. Είσαι το ταίρι μου κι εσείς θα είστε το ταίρι μας κάθε βράδυ! 21:00 ακριβώς!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣοφία Μουτίδου για πτυχία ηθοποιών: Η θεατρική σκηνή έγινε τσίρκο12.09.2018

Θυμηθείτε τη σκηνή από την σειρά:

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b