MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

5+1 spots για να απολαύσουμε τον καφέ μας με απόλυτα χριστουγεννιάτικη διάθεση

Βρήκαμε και σας προτείνουμε μερικά από τα πιο χριστουγεννιάτικα καφέ της Αθήνας για τον πιο…εορταστικό καφέ.

Χριστουγεννιάτικος καφές: σε ποια μαγαζιά θα μπούμε στο απόλυτο mood των ημερών, πηγή: unsplash
Χριστουγεννιάτικος καφές: σε ποια μαγαζιά θα μπούμε στο απόλυτο mood των ημερών, πηγή: unsplash
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Οι γιορτές, πλέον, βρίσκονται μία ανάσα μακριά μας και ο παλμός όλου του κόσμου έχει αρχίσει να χτυπάει “χριστουγεννιάτικα”. Όλα γύρω μας φωνάζουν “Χριστούγεννα” και εμείς έχουμε ήδη μπει στο κλίμα. Με αυτή τη διάθεση, λοιπόν, βρήκαμε και σας προτείνουμε μερικά από τα πιο χριστουγεννιάτικα καφέ της Αθήνας για τον πιο εορταστικό καφέ.

Fairytale

Ο παραμυθένιος κόσμος του Fairytale φοράει τα “γιορτινά του” και μας υποδέχεται με ανανεωμένη χριστουγεννιάτικη διάθεση. Η γνωστή και αγαπημένη του ροζ αισθητική, παντρεμένη με τη μαγεία των γιορτών, δημιουργούν το απόλυτο christmas mood και μας καλούν να πασπαλίσουμε τα Χριστούγεννά μας με λίγη μαγεία. Εορταστικές γευστικές προτάσεις και ένας πλούσιος στολισμός καθιστούν το Fairytale ένα must visit spot για φέτος στις γιορτές.

Διεύθυνση: Λεωκορίου 16, Αθήνα 10554 | Τρυπιά 48, Νέα Φιλαδέλφεια 14341
Τηλέφωνο: 2102582341 

Ellyz

Παραμένοντας σε “ροζ διάθεση” και με χριστουγεννιάτικη αύρα, ακόμα ένα καφέ μας περιμένει στολισμένο και έτοιμο να μας βάλει στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο mood. Ο λόγος για το Ellyz, που, πλέον, εκτός από ολάνθιστο -όπως, άλλωστε, το έχουμε συνηθίσει- είναι και ολοστόλιστο, γεμάτο φωτάκια και στολίδια, ενώ στο μενού του θα βρείτε γλυκές χριστουγεννιάτικες μπάλες, δέντρα και πολλές ακόμα εορταστικές προτάσεις.

Διεύθυνση: Αγίου Φιλίππου 11, Αθήνα 10555 | Αγίου Γεωργίου 30, Χαλάνδρι 15234
Τηλέφωνο: 2114183816 | 2106814148

Athénée

Ακόμη ένα μαγαζί, που μάς κάνει να νιώσουμε Χριστούγεννα είναι το Athénée. Η θέση του στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της στολισμένης Αθήνας, εκεί που οι Αθηναίοι -και όχι μόνο- κάνουν τις βόλτες τους και τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους και με τη δική του διαχρονική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, το Athénée μάς βάζει στο κλασσικό, vintage πνεύμα των ημερών.

Διεύθυνση: Βουκουρεστίου 9, Αθήνα 10671
Τηλέφωνο: 2103251430

Passepartout Cafe

Με τη γνωστή του extra διάθεση και τον πάντα εορταστικό αέρα του, το Passepartout αποτελεί ακόμα ένα σημείο που μάς “μεταδίδει” το χριστουγεννιάτικο κλίμα των ημερών. Στολίδια, φωτάκια και η κλασσική μαξιμαλιστική αισθητική του μαγαζιού μας παρασύρουν στο απόλυτο christmas mood και μας κάνουν να μετρήσουμε αντίστροφα μέχρι τις γιορτές.

Διεύθυνση: Σκουφά 47-49, Αθήνα 10672
Τηλέφωνο: 2103645546

Pit Espresso Ristorante Bar
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pit Espresso Ristorante Bar (@pit_espresso_ristorante_bar)

Και, παραμένοντας στο Κολωνάκι, πηγαίνουμε προς την Πλατεία Κολωνακίου και το Pit. Πάνω στην γωνία των οδών Κανάρη και Μηλιώνη, το Pit δίνει το δικό του “χριστουγεννιάτικο φως” στο κέντρο, με τα εκατοντάδες φωτάκια του και τα στολίδια που κρέμονται από την οροφή και δημιουργούν μία αίσθηση ζεστασιάς, αλλά και γιορτών. Ένα αγαπημένο spot του κέντρου, ειδικά για τις ημέρες των εορτών.

Διεύθυνση: Κανάρη και Μηλιώνη 1, Αθήνα 10673
Τηλέφωνο: 2103615969

Kowalski

Και κλείνουμε τις προτάσεις μας με το Kowalski, το cafe-bar-restaurant, που έχει δώσει νέο αέρα στην Ακαδημίας και μας “προσκαλεί” να μπούμε μαζί του σε εορταστική διάθεση. Η θεατρική αισθητική του μαγαζιού, με τον μαξιμαλιστικό αέρα, που θυμίζει κάτι από παλιά Ιταλία, συνδυάζεται τέλεια με το κλίμα των Χριστουγέννων και μαζί μας δίνουν μία χριστουγεννιάτικη υπερπαραγωγή, σε ένα μαγαζί που μάς περνάει, σίγουρα, λίγη από τη μαγεία των γιορτών.

Διεύθυνση: Ακαδημίας 18, Αθήνα 10671
Τηλέφωνο: 2103630030

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 cafe & bar στην Αθήνα που μας βάζουν αμέσως σε mood Χριστουγέννων12.09.2018

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b