MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

5 cafe & bar στην Αθήνα που μας βάζουν αμέσως σε mood Χριστουγέννων

Αυτά είναι τα café-bar της πόλης με τον πιο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο στολισμό που μας βάζουν σε εορταστικό mood.

Το φωτισμένο Little Kook, φωτογραφία για το monopoli.gr
author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όπως είναι φυσικό η Αθήνα μπαίνει σε άκρως εορταστικό κλίμα. Χριστουγεννιάτικα στολίδια, φωτάκια, στολισμένα δέντρα κάνουν το κέντρο της πόλης μας πιο όμορφο.

Μερικά café-bar της πόλης βέβαια έχουν πάει τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό ένα βήμα παραπέρα. Με τα εντυπωσιακά στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα, τα πολύχρωμα λαμπάκια και φυσικά χριστουγεννιάτικη μουσική μας βάζουν αμέσως στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τα café-bar της Αθήνας που έχουν τον πιο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο στολισμό και είναι ιδανικά για καφέ, ζεστή σοκολάτα, φαγητό και ποτό τις κρύες αυτές μέρες του χειμώνα.

Little Kook

“Η Καυτή Ανάσα του Δράκου”, το πιο δημοφιλές κέικ του Little Kook

To Little Kook δίνει πνοή στα στενά του Ψυρρή με τον καταπληκτικό του στολισμό κάθε εποχή του χρόνου. Τα Χριστούγεννα, όμως, είναι σίγουρα το καλύτερο τους. Μπαίνοντας στην οδό Πιττάκη για να φτάσεις στο Little Kook νομίζεις ότι έχεις πάει στο χωριό του Αϊ Βασίλη, ενώ όταν φτάνεις τελικά έξω από το Little Kook (τις ώρες αιχμής θα συναντήσεις σίγουρα ουρά αναμονής) θα σιγουρευτείς ότι αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο χριστουγεννιάτικο cafe-γλυκοπωλείο. Ιδανικό για παιδιά, αλλά και για εμάς τους μεγαλύτερους που θέλουμε να νιώσουμε το πνέυμα των Χριστουγέννων. Σερβίρει καφέδες, υπέροχη ζεστή σοκολάτα, ποτά, pancakes και φανταστικά κέικ!
Καραϊσκάκη 17, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔήμος Αθηναίων: Τα Χριστουγεννιάτικα χωριά φέρνουν τη μαγεία των γιορτών στις αθηναϊκές πλατείες12.09.2018

King’s Theater Wine Bar

Στον ίδιο δρόμο λίγο πιο κάτω, βρίσκεται το μικρό αδερφάκι του Little Kook, το King’s Theater ή Little Kook Wine Bar. Ένα wine bar με «βασιλική» διακόσμηση, που τα Χριστούγεννα γίνεται ακόμα πιο λαμπερό με πανέμορφο χριστουγεννιάτικο στολισμό. Όπως φαίνεται και από το εξωτερικό του, εξάλλου, το King’s Theater ειδικεύεται επίσης στους εντυπωσιακούς στολισμούς. Μπορεί να μην είναι τόσο “γεμάτο” όσο το Little Kook, καθώς έχει και διαφορετικό ηλικιακό κοινό, αλλά η διακόσμηση του είναι εξίσου όμορφη και χριστουγεννιάτικη. Εκτός από μεγάλη ποικιλία σε κρασί, σερβίρει επίσης πιάτα κρητικής κουζίνας, αλλά και πιατέλες τυριών και αλλαντικών.
Καραϊσκάκη 26, Αθήνα

Cap Cap
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cap Cap (@capcapgr)


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το Cap Cap έχει μπει σε άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα. Η αλήθεια είναι ότι το Cap Cap συνεχώς μας ταξιδεύει σε έναν παραμυθένιο κόσμο με τα πρωτότυπα θέματά του, την άκρως φαντασμαγορική διακόσμηση, αλλά και τις δημιουργικές γλυκές και αλμυρές δημιουργίες. Λαχταριστές τούρτες, παιχνιδιάρικα cupcakes, σοκολατένια γλυκίσματα και απίθανα ροφήματα μεταμορφώνονται στην πιο χριστουγεννιάτικη εκδοχή τους και σας περιμένουν να γιορτάσετε παρέα, την πιο όμορφη εποχή της χρονιάς.
Cap Cap, Πανόρμου 26, Αιγάλεω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5+1 bazaar για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας12.09.2018

Upupa Epops

Όταν ψάχνεις καταπληκτικά ποτά, απίθανο brunch, υπέροχη αισθητική στα Πετράλωνα, στο μυαλό θα σου έρθει αναπόφευκτα το Upupa Epops. Αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά για να περιγράψει κανείς το πολυσύχναστο στέκι που έχει αγαπήσει όλη η Αθήνα και αποτελεί σταθερή αξία πλέον για τις εξόδους μας -χριστουγεννιάτικες και μη. Μια πανέμορφη αυλή που το καλοκαίρι σε μεταφέρει στην Κούβα, ενώ τον χειμώνα και ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα μετατρέπεται σε ένα απίστευτα cozy μέρος που σε βάζει αμέσως στο κλίμα των γιορτών, χάρη στον τρομερό -πάλι υψηλής αισθητικής- στολισμό του.
Αλκμήνης 7, Αθήνα

Noel
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noel (@thenoelbar)


Από αυτή τη λίστα δεν γίνεται να λείπει το Noel Bar στην Κολοκοτρώνη, ένα από τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα cafe-bar. Ένα μπαρ που έχει γίνει στέκι των Αθηναίων από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και συνεχίζει να είναι γεμάτο ακόμα και τις καθημερινές. Αυτό το cafe-bar τα Χριστούγεννα διακοσμείται με (διαφορετικά κάθε χρόνο) πανέμορφα στολίδια, καρυοθραύστες και χριστουγεννιάτικες μπάλες και γίνεται ακόμα πιο λαμπερό. Όπως δηλώνει και το όνομα του (Noël είναι τα Χριστούγεννα στα γαλλικά), τα Χριστούγεννα είναι σίγουρα η καλύτερη εποχή για να το επισκεφτείτε, καθώς μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα cocktails ή φαγητό σε ένα εντελώς εορταστικό περιβάλλον, που δεν γίνεται παρά να σας φτιάξει τη διάθεση!
Κολοκοτρώνη 59B, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTα παραμύθια ξαναζωντανεύουν σ’ αυτά τα μαγικά cafe-sweet shops της Αθήνας12.09.2018

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b