MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Βιέννη: Ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός της Ευρώπης

Αν και η αριστοκρατική Βιέννη είναι υπέροχη όλες τις εποχές, στη συνείδηση των περισσότερων ταξιδιωτών είναι συνυφασμένη με τα Χριστούγεννα. Αυτές τις μέρες, η αυστριακή πρωτεύουσα είναι πιο συναρπαστική από ποτέ.

Πηγή: shutterstock
Monopoli Team

Είναι αδύνατο να επισκεφτείς τη Βιέννη τα Χριστούγεννα και να μη φύγεις ερωτευμένος μαζί της. Αυτή την εποχή η λαμπερή αυστριακή πρωτεύουσα μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι. Η γοητεία της παλιάς πόλης, ο γιορτινός στολισμός, τα επιβλητικά παλάτια, οι πανέμορφα διακοσμημένες χριστουγεννιάτικες αγορές, οι μελωδίες από τη μουσική του Strauss και του Mozart, τα μοσχομυριστά στρούντελ και τα ιστορικά βιεννέζικα καφέ δίνουν μια μαγική διάσταση στην πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRoadtrip στην Ολλανδία: Tα must-see ενός παραμυθένιου προορισμού12.09.2018

Το ιστορικό κέντρο

Κάντε μια μεγάλη βόλτα στην Παλιά Πόλη (Innere Stadt), που παραμένει η ψυχή της Βιέννης. Αγκαλιασμένη από την Ringstrasse, την εμβληματική κυκλική λεωφόρο της πόλης, περιλαμβάνει μερικά από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα, όπως η διάσημη Όπερα της Βιέννης, ο καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου (είναι επισκέψιμος και προσφέρει μοναδική θέα πάνω από την πόλη), το μεγαλοπρεπές ανάκτορο Hofburg (εδώ η αυτοκράτειρα Σίσσυ έζησε μεγάλο μέρος της ζωής της), το Μουσείο Albertina και η Εθνική Βιβλιοθήκη της Αυστρίας. Στη βόλτα σας θα δείτε άμαξες, καλλιτέχνες του δρόμου, και διάσημα βιενέζικα cafes, ενώ θα συναντήσετε και αρκετά ήσυχα σημεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στην Ελλάδα: 4 διαφορετικοί προορισμοί για τις πιο μαγικές γιορτές μακριά απ’ την πόλη12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b