MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OPEN CALL

KART Productions: Ακρόαση επαγγελματιών χορευτών για συμμετοχή σε σύντομο έργο videodance

Η εταιρεία KART Productions προσκαλεί σε ακρόαση επαγγελματίες χορευτές/τριες για τη συμμετοχή τους στην δημιουργία ενός σύντομου έργου videodance, στο στο πλαίσιο των χειμερινών δράσεων του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Φωτογραφία: Ahmad Odeh/unsplash
Monopoli Team

Η εταιρεία KART Productions προσκαλεί σε ακρόαση επαγγελματίες χορευτές/τριες για τη συμμετοχή τους στην δημιουργία ενός σύντομου έργου videodance. Το έργο πραγματοποιείται στο πλαίσιο των χειμερινών δράσεων του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, σε σκηνοθεσία της Χρυσάνθης Μπαδέκα και συν-χορογραφία των Σοφία Μαυραγάνη και Χρυσάνθη Μπαδέκα.

Θα πραγματοποιηθούν 2 πρόβες και μία ημέρα γυρίσματος στο διάστημα ανάμεσα στις 15 Ιανουαρίου και 6 Φεβρουαρίου. Απαραίτητη η εμπειρία στον αυτοσχεδιασμό. Εξασφαλίζεται η αμοιβή και οι εργοδοτικές εισφορές.

Οδηγίες:

Για την συμμετοχή σας, πρέπει να αποστείλετε ένα email με τίτλο «Ακρόαση Videodance – Φεστιβάλ Αθηνών», το οποίο να περιλαμβάνει ένα σύντομο βιογραφικό (100 λέξεις), μία φωτογραφία και στοιχεία επικοινωνίας: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email.

Αποστολή στο [email protected].

Την αίτησή σας θα ακολουθήσει απαντητικό email με όλη την σχετική πληροφορία για την ακρόαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Αθηνών: Ανοιχτό κάλεσμα σε εφήβους για συμμετοχή στο εργαστήριο σύγχρονου χορού «Ancient Future Duets»12.09.2018

Deadline Υποβολής Αίτησης: 5 Ιανουαρίου, 2022
Ημερομηνία Ακρόασης: 9 Ιανουαρίου, 2022

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b