MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Άνω Πεδινά: Μια πραγματική έκπληξη στο Ζαγόρι

Από τα πιο γραφικά χωριά του Ζαγορίου, τα Άνω Πεδινά αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να περάσουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας δίπλα στη φύση

Monopoli Team

Μια εξόρμηση στα Ζαγοροχώρια είναι ό,τι πρέπει για να δραπετεύσεις για λίγο από την καθημερινότητα, να εισπνεύσεις καθαρό αέρα και να χαλαρώσεις μέσα σε ένα υπέροχο σκηνικό από φύση και πέτρα. Στο Ζαγόρι θα συναντήσετε πολλά όμορφα χωριά. Τα Άνω Πεδινά είναι ένα από αυτά και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα χωριό-έκπληξη.

Με ένα μικρό οροπέδιο στα πόδια του, καλοδιατηρημένα πέτρινα σπίτια, νοικοκυρεμένα καλντερίμια και ποιοτικούς ξενώνες, αυτό το γραφικό και γαλήνιο χωριό του Κεντρικού Ζαγορίου αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια καλή βάση για να εξερευνήσουν την περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠράμαντα: Ταξίδι στο όμορφο κεφαλοχώρι των Τζουμέρκων12.09.2018

Απόδραση στα Άνω Πεδινά Ζαγορίου

Τα Άνω Πεδινά είναι χτισμένα σε υψόμετρο 960 μέτρων πάνω από ένα μικρό οροπέδιο, στις νότιες πλαγιές της Τύμφης και σε απόσταση 35 περίπου χιλιομέτρων από την πόλη των Ιωαννίνων. Το χωριό είναι ανακηρυγμένος παραδοσιακός οικισμός, καθώς διατηρεί τη χαρακτηριστική ζαγορίτικη αρχιτεκτονική. Παντού βλέπεις καλοδιατηρημένα σπίτια και αρχοντικά, εναρμονισμένα πλήρως με το υπέροχο φυσικό περιβάλλον. Στα Άνω Πεδινά θα βρείτε ωραίους ξενώνες και την πολύ καλή ταβέρνα Σωτηρία Τσιγαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 10 ωραιότερες λίμνες του κόσμου – Ανάμεσά τους και μία ελληνική12.09.2018

Δείτε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b