MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Mona Lisa Experience: Κι όμως ο παράδεισος της σοκολάτας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας

Το Mona Lisa Experience, το μέρος στο οποίο η έννοια του «street sweet» απογειώνεται, γιόρτασε τα εγκαίνια του και υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές…γλυκές εμπειρίες στους επισκέπτες του.

Mona Lisa Experience
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Σε ένα λαχταριστό παγωτό και σε μία γευστική σοκολάτα δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί. Αυτό ακριβώς αντιλήφθηκαν τρείς δραστήριοι επιχειρηματίες, ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Θανάσης Ανυφαντής και ο Ηρακλής Ζησιμόπουλος, και επέλεξαν να επενδύσουν σε μία πολύ… γλυκιά ιδέα.

Η ιδέα αυτή ξεχειλίζει απόλαυση και συστήνει τους τελευταίους μήνες και στο Αθηναϊκό κοινό τον νέο ξεχωριστό χώρο «παντρέματος» γεύσης, διακόσμησης και εμπειρίας, το Mona Lisa Experience.

Οι «γονείς» αυτής της ιδέας, εμπνευσμένοι από τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του ομώνυμου έργου, της έδωσαν την ονομασία «Mona Lisa» και την στέγασαν σε έναν χώρο στην καρδιά της Αθήνας, για να μπορεί η χειροποίητη τέχνη της επεξεργασίας και της παραγωγής παγωτού, σοκολάτας και γλυκισμάτων να ανθίσει παρέα με το Αθηναϊκό κοινό.

Το Mona Lisa Experience ήρθε για να απογειώσει την έννοια του «street sweet», με εξαιρετικά παγωτά και διάφορες γευστικές χειροποίητες δημιουργίες από αγνές πρώτες ύλες, που τιμούν τη σοκολάτα σε κάθε της μορφή.

Ο γλυκός κόσμος του Mona Lisa Experience

Στο Mona Lisa Experience ζωντανεύει ο απολαυστικός κόσμος παραγωγής της σοκολάτας, μπροστά στα μάτια μας.

Οι επισκέπτες του Mona Lisa Experience, πέρα από μοναδικές γεύσεις παγωτών, ξεχωριστά σοκολατένια παντρέματα, vegan popsicles, λαχταριστές American style βάφλες και κρέπες Λιέγης, έχουν και την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά έναν καινούριο κόσμο, αυτόν της παραγωγής της σοκολάτας.

Και πράγματι, αν και η δημιουργία μίας ποιοτικής σοκολάτας θα μπορούσε να είναι επτασφράγιστο μυστικό, στο Mona Lisa Experience τα πράγματα είναι πιο απλά και προσιτά, καθώς όλοι μπορούν να «θαυμάσουν» το γλυκό ταξίδι της, την ίδια ώρα που απολαμβάνουν το αποτέλεσμά του.

Εμείς, στα επίσημα εγκαίνια του μαγαζιού είχαμε την ευκαιρία εκτός από το ταξίδι της σοκολάτας, να ακολουθήσουμε και ένα δικό μας, καθώς όλα όσα προσφέρονται στο Mona Lisa Experience είναι ένα εισιτήριο για τον κόσμο της απόλαυσης. Από την “απόδραση” αυτή ξεχωρίσαμε τα ακαταμάχητα cookies με κομματάκια και καρδιά σοκολάτας, τη βάφλα με bueno και μπισκότο και φυσικά, το σχεδόν αξεπέραστο γευστικά παγωτό λευκής σοκολάτας με raspberry και φιστίκι.

Στην Αδριανού 48 στο Μοναστηράκι λοιπόν, ο ρυθμός της τέχνης της σοκολατοπαραγωγης έχει ξεκινήσει να χτυπάει δυνατά, με το Mona Lisa να μάς προσκαλεί σε ένα απολαυστικά γευστικό ταξίδι, ακόμη και αν βρισκόμαστε κάπως μακριά από το Λούβρο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα βρούμε τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα γλυκά στην Αθήνα;12.09.2018

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b