MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΕΙΣ

Πού θα βρούμε τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα γλυκά στην Αθήνα;

Μελομακάρονα, κουραμπιέδες και panettone έχουν την τιμητική τους και εμείς είμαστε εδώ για να τα “εξυμνήσουμε” και να σας προτείνουμε τις κατάλληλες διευθύνσεις για να τα απολαύσετε.

Πού θα βρούμε τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα γλυκά στην Αθήνα; φωτογραφία: unsplash
Πού θα βρούμε τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα γλυκά στην Αθήνα; φωτογραφία: unsplash
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Έφτασε για ακόμη μία φορά η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα. Και, φυσικά, όλοι εμείς ανυπομονούμε για τα εορταστικά κεράσματα που έχουν, ήδη, αρχίσει να “κυκλοφορούν” ανάμεσά μας. Μελομακάρονα, κουραμπιέδες και panettone έχουν την τιμητική τους και εμείς είμαστε εδώ για να τα “εξυμνήσουμε” και να σας προτείνουμε τις κατάλληλες διευθύνσεις για να τα απολαύσετε.

Panettone By Paloglou

Όταν μιλάμε για Χριστουγεννιάτικα γλυκά, μιλάμε για panettone, κι όταν κάνουμε λόγο για panettone, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στο Panettone by Paloglou. Αφράτα, φουσκωτά panettone, που διατηρούνται -για όσους επιθυμούν να το δωρίσουν για τις γιορτές- σε μία ευφάνταστη συσκευασία και δύο κλασσικές χριστουγεννιάτικες προτάσεις: πορτοκάλι σταφίδες και σοκολάτα πορτοκάλι. Απαλή γεύση και μία ζεστή αίσθηση Χριστουγέννων που το καθιστούν ένα από τα αγαπημένα μας εορταστικά γλυκά που θα στολίσουν φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Panettone by Paloglou μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αφοί Ασημακόπουλοι

Τα Χριστούγεννα είναι πεντανόστιμα και στα ζαχαροπλαστεία Αφοί Ασημακόπουλοι με μία μεγάλη ποικιλία εορταστικών προτάσεων για όλα τα γούστα. Κορμοί σοκολάτας, σοκολατένια μπισκοτανθρωπάκια, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, και σοκολατένια χριστουγεννιάτικα δέντρα σε διάφορες γεύσεις για όλους εμάς τους λάτρεις της σοκολάτας. Ένας χριστουγεννιάτικος γευστικός παράδεισος με προτάσεις για κάθε κέρασμά σας.

Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 82, Αθήνα 10680
Τηλέφωνο: 2103610092

Fresh Patisserie

Και το Fresh Patisserie είναι έτοιμο να γιορτάσει τα Χριστούγεννα, μέσα από τις δικές του γλυκές προτάσεις. Γιορτινές τούρτες, panettone, κορμοί σοκολάτας, χριστουγεννιάτικα cake pops και cupcakes, christmas-tree brownies, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και πολλά πολλά ακόμη μάς περιμένουν στα ζαχαροπλαστεία Fresh για να μας βάλουν στο κλίμα των ημερών.

Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 9, Αθήνα 10675 (κεντρικό κατάστημα)
Τηλέφωνο: 2107293453

Sweet Alchemy By Stelios Parliaros

Must visit για τα χριστουγεννιάτικα κεράσματά σας είναι και το Sweet Alchemy. Το μαγαζί του Στέλιου Παρλιάρου έχει το δικό του στυλ για τις γιορτές με ελληνικές, αλλά και ξένες παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες προτάσεις. Από μελομακάρονα και κουραμπιέδες, μέχρι καρυδόπιτες και gingerbread cookies, στο Sweet Alchemy θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία εορταστικών προτάσεων.

Διεύθυνση: Ηροδότου 24, Αθήνα 10675 
Τηλέφωνο: 2107240205

Sweet Nolan
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sweet Nolan (@sweet_nolan)

Από το Κολωνάκι, πάμε στο Σύνταγμα και στο Sweet Nolan, το οποίο, με τη σειρά του, υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα, με παραδοσιακά, αλλά και πιο εναλλακτικά εορταστικά γλυκά, όπως το ρολό με πραλίνα μελομακάρονου, η η mont blanc του μαγαζιού -τάρτα με αμυγδαλόκρεμα και κομμάτια κάστανο. Μία γευστική εμπειρία που δεν θέλετε να χάσετε.

Διεύθυνση: Απόλλωνος 6Β, Αθήνα 10557
Τηλέφωνο: 2103240698

Μαρέγκα Από Σπίτι

Και πάμε στην αγαπημένη μας Μαρέγκα Από Σπίτι και στη δική της προσέγγιση των γιορτών. Διάφοροι κορμοί -απαραίτητο πιάτο του εορταστικού μας τραπεζιού- με αγαπημένη μας χριστουγεννιάτικη πρόταση τον Κορμό Πάβλοβα Κάστανο. Φέτος, μάλιστα, το μαγαζί εισάγει μία νέα πρόταση: χριστουγεννιάτικο δέντρο πάβλοβα -όμορφο, τόσο εμφανισιακά, όσο και γευστικά.

Διεύθυνση: Σκουφά 56, Αθήνα 10672 (κεντρικό κατάστημα)
Τηλέφωνο: 2103388827

Max Perry

Ακόμη ένα αγαπημένο μας μαγαζί, το Max Perry μάς εύχεται καλά Χριστούγεννα με τον δικό του γευστικό τρόπο. Πακέτα δώρου, με διάφορες σοκολάτες και σοκολατοειδή και, φυσικά, το απόλυτο χριστουγεννιάτικο κέικ, panettone, σε κλασσική γεύση, αλλά και με διάφορες γεμίσεις, για τους λάτρεις των πιο “extra” προσεγγίσεων.

Διεύθυνση: Μεθώνης 34, Πειραιάς 18545
Τηλέφωνο: 2104212086

Slim Bites

Κλείνοντας, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στη “διατροφική” επιλογή της λίστας μας, από όπου μπορείτε να απολαύσετε τις πιο healthy εκδοχές των αγαπημένων σας χριστουγεννιάτικων γλυκών. Φυσικά, ο λόγος για το Slim Bites, που, και φέτος τις γιορτές, μας υποδέχετε με κουραμπιέδες, μελομακάρονα, σοκολατάκια κάστανο και άλλα χριστουγεννιάτικα γλυκά, που θα γεμίσουν το εορταστικό μας τραπέζι χρώματα και γεύσεις.

Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 37, Αθήνα 10675
Τηλέφωνο: 2107224757

Περισσότερες προτάσεις για φαγητό και εξόδους θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b