MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Νέα μόδα στη Νέα Υόρκη οι ρομποτικοί χώροι στάθμευσης – Μια θέση πάρκινγκ κοστίζει έως και 595.000 δολάρια

Το να προσπαθείς να βρεις χώρο στάθμευσης στο κέντρο οποιασδήποτε μεγαλούπολης στον πλανήτη είναι πλέον μια καθημερινή περιπέτεια. Στη Νέα Υόρκη, αλλά και σε άλλα μέρη του πλανήτη όπως το Τόκιο ή το Πεκίνο, τα ρομπότ της γειτονιάς, αναλαμβάνουν αυτή τη δουλειά χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση αλλά με το ανάλογο τίμημα.

Monopoli Team

Σε ορισμένα εξαιρετικά ακριβά κτίρια της Νέας Υόρκης, τα ρομποτικά συστήματα στάθμευσης είναι η επόμενη πολυτέλεια. Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο του CNBC, οι ρομποτικοί χώροι στάθμευσης, διαθέσιμοι μόνο στους κατοίκους, αποφέρουν από 300.000 έως 595.000 δολάρια, επιπλέον φυσικά από το ενοίκιο που πληρώνει κάποιος σε οποιοδήποτε διαμέρισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑUber Sleigh: Δωρεάν βόλτες με έλκηθρο και ταράνδους προσφέρει η εταιρεία σε όσους επισκεφθούν τη Φινλανδία12.09.2018

«Όσο τρελό κι αν ακούγεται, τα 300.000 δολάρια για μια θέση στάθμευσης θεωρούνται λογική τιμή στη Νέα Υόρκη», δήλωσε στο CNBC η μεσίτρια ακινήτων Σενάντα Άντζεμ. «Η συνολική έλλειψη στάθμευσης στην πόλη, ένα διαρκές πρόβλημα χωρίς τέλος, θα κλιμακώσει αυτή την τιμολόγηση», σημείωσε με έμφαση.

Πώς λειτουργούν τα ρομποτικά πάρκινγκ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣεισμός τώρα: Η Google σε ειδοποιεί με «ταχύτητα του φωτός»12.09.2018

Σταθμεύετε το αυτοκίνητό σας σε ένα κιόσκι όπου μια κάρτα αναγνώρισης (RFID) σας δίνει πρόσβαση στο γκαράζ στάθμευσης.

Μάθετε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b