MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Uber Sleigh: Δωρεάν βόλτες με έλκηθρο και ταράνδους προσφέρει η εταιρεία σε όσους επισκεφθούν τη Φινλανδία

Η Uber αποφάσισε να κάνει ένα εξαιρετικό δώρο στους πελάτης της αυτά τα Χριστούγεννα. Η πρωτοπόρος εταιρεία μετακινήσεων μόλις ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν βόλτες με έλκηθρο και τάρανδους σε όσους επισκεφθούν τη Φινλανδία, για να μπουν για τα καλά στο πνεύμα των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Monopoli Team

Σύμφωνα με την Uber, η μοναδική εμπειρία, είναι διαθέσιμη με σειρά προτεραιότητας, και επιτρέπει στους ταξιδιώτες στη Λαπωνία της Φινλανδίας να κάνουν κράτηση για δίωρες διαδρομές με έλκηθρο κατά παραγγελία, οι οποίες θα πραγματοποιούνται στις 10 π.μ. και στις 2 μ.μ. από τις 12 Δεκεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ «ζωντάνεψε» μέσα από μια λαμπερή εκδήλωση – Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο12.09.2018

«Στην Uber, αναζητούμε πάντα τρόπους για να φέρουμε λίγη μαγεία σε κάθε ταξίδι και με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορούσατε να βρίσκεστε σε μια περιήγηση που θα πραγματοποιήσετε μια φορά στη ζωή σας σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη στη γη », δήλωσε η Άναμπελ Ντίαζ, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της EMEA Mobility στην Uber.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στην Ευρώπη: 5 πόλεις για αξέχαστα γιορτινά ταξίδια12.09.2018

«Με το λανσάρισμα του Uber Sleigh στη Λαπωνία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ζωντανέψουμε τα χριστουγεννιάτικα όνειρα», συμπλήρωσε.

Μάθετε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b