MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

"The Tourist" του Florian Henckel von Donnersmarck
"The Tourist" του Florian Henckel von Donnersmarck
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Εάν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου σας βρίσκει σπίτι, είναι η τέλεια ευκαιρία για μια καλή ταινία. Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να βρείτε σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“12 Χρόνια Σκλάβος” του Steve McQueen: ΣΚΑΪ στη 1:45, Σάββατο 26/11

O Solomon Northup, ένας καλλιεργημένος έγχρωμος άντρας, ζει με τη γυναίκα και το παιδί τους στη Νέα Υόρκη στα μέσα της δεκαετίας του 1850. Μια συνάντηση με δύο άντρες που θα του προτείνουν δουλειά, θα καταλήξει για εκείνον εφιάλτης, καθώς θα τον ναρκώσουν και θα τον μεταφέρουν στη Λουιζιάνα για σκλάβο. Το πιο συγκλονιστικό με αυτήν την ταινία είναι πως πρόκειται για βιογραφία και όχι για μια καθαρή ταινία μυθοπλασίας. Προετοιμαστείτε για σκληρές εικόνες καθώς η ταινία δεν προσπαθεί να κρύψει την αβάσταχτη ζωή των σκλάβων αλλά αντιθέτως την φανερώνει σε μια τρομερή αντίστιξη με το δικαίωμα του ανθρώπου στην ελευθερία. Η ταινία έχει κερδίσει 3 Όσκαρ!

“Signs” του M. Night Shyamalan: COSMOTE CINEMA 2HD στις 22:00, Σάββατο 26/11

Ένας πρώην ιερωμένος εγκαθίσταται με τα παιδιά του σε μια φάρμα, στην οποία εμφανίζονται στις σοδειές τεράστια γεωμετρικά σχήματα που προδίδουν ότι κάτι τρομακτικό καραδοκεί. Ο M. Night Shyamalan δείχνει μια αγάπη σε τέτοιου είδους ταινίες και εμείς είμαστε εδώ για αυτό. Επίσης, ας μη ξεχνάμε τον νεαρό Joaquin Phoenix που πρωταγωνιστεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLove Actually: Το καστ της δημοφιλούς ταινίας σε ένα τηλεοπτικό reunion για την 20ή επέτειο12.09.2018

“The Tourist” του Florian Henckel von Donnersmarck: MEGA στις 00:40, Κυριακή 27/11

Ο Frank ταξιδεύει στην Ευρώπη προσπαθώντας να ξεπεράσει μια ερωτική απογοήτευση όταν γνωρίζει την Elise, μια εντυπωσιακή γυναίκα που μάλλον δεν βρέθηκε και τόσο τυχαία στον δρόμο του. Όμως, το ειδύλλιο που ξεκινά, έχει μπροστά του θανάσιμα εμπόδια καθώς και οι δύο βρίσκονται στο στόχαστρο ενός αδίστακτου εκτελεστή. Ο Johnny Depp και η Angelina Jolie συμπρωταγωνιστούν και με φόντο την Ιταλία μάς παρασύρουν σε ένα ταξίδι που κρύβει πολλά μυστικά.

“Peppermint” του Κώστα Καπάκα: ΕΡΤ1 στις 23:00, Κυριακή 27/11

Στη γιορτή ενός παλιού συμμαθητή, ένας μηχανικός αεροσκαφών θα ανακαλέσει την παιδική του ηλικία και τον πρώτο του παιδικό έρωτα με τον οποίο χάθηκε καθώς μπήκε στην εφηβεία. Έτσι, τριάντα χρόνια μετά θα αποφασίσει να ψάξει την κοπέλα αυτή και να δώσει άλλη μια ευκαιρία σε αυτό που αθώα άρχισε τότε. Μια γλυκιά ταινία, κωμική και συνάμα μελαγχολική για εποχές που φεύγουν ανεπιστρεπτί αλλά και για αναμνήσεις που μένουν γεννώντας άλλες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠινόκιο: Το MoMA ετοιμάζει μεγάλη έκθεση-αφιέρωμα στην νέα ταινία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Wings of Desire” του Wim Wenders: ERTFLIX έως 08/01/2023

Δύο άγγελοι, ο Damiel και ο Cassiel, περιπλανιούνται πάνω από την πόλη του Βερολίνου και προσπαθούν να δώσουν ελπίδα και παρηγοριά στις ζωές των ανθρώπων παρόλο που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους. Κάποια στιγμή, ο Damiel ερωτεύεται μια θνητή μοναχική καλλιτέχνη, την Marion και αποφασίζει να γίνει θνητός και να κατέβει στη γη για να ζήσουν μαζί, με ό,τι κόστος μπορεί να κουβαλάει αυτή του η απόφαση. Το αριστούργημα του Wim Wenders ενέχει υπαρξιακά ερωτήματα αλλά και την τεράστια ανάγκη όλων για την αγάπη, θνητών και μη. Έλαβε το Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ των Καννών το 1987!

“Fatale” του Deon Taylor: Netflix

Μετά από ένα one-night stand, η ζωή του Derrick, ενός παντρεμένου και επιτυχημένου άντρα, έρχεται πάνω κάτω, καθώς βρίσκεται μπλεγμένος σε μια υπόθεση δολοφονίας και η αστυνομική έρευνα διεξάγεται από τη γυναίκα με την οποία πέρασε τότε εκείνη τη βραδιά. Η ταινία αγαπήθηκε πολύ από τους χρήστες της πλατφόρμας κρατώντας την στο top 10!

`

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b