MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Love Actually: Το καστ της δημοφιλούς ταινίας σε ένα τηλεοπτικό reunion για την 20ή επέτειο

Πέντε ηθοποιοί από το αρχικό καστ του «Love Actually» επιστρέφουν για ένα tv special, 20 χρονιά μετά την κυκλοφορία της δημοφιλούς χριστουγεννιάτικης ταινίας.

Love Actually: Το καστ της δημοφιλούς ταινίας σε ένα τηλεοπτικό reunion για την 20η επέτειο
Monopoli Team

Πέντε ηθοποιοί από το αρχικό καστ του «Love Actually» επιστρέφουν αυτόν τον μήνα για ένα tv special με αφορμή την 20η επέτειο της δημοφιλούς χριστουγεννιάτικης ταινίας.  Παρουσιάστρια του ειδικού αυτού αφιερώματος, με τίτλο «Love Actually: 20 Years Later », θα είναι η Diane Sawyer του τηλεοπτικού δικτύου ABC.

Ποιοι επιστρέφουν;

Για το tv special θα επιστρέψει ο Χιου Γκραντ (Πρωθυπουργός), η Έμμα Τόμσον (Κάρεν), ο Μπιλ Νάι (Μπίλι Μακ), η Λόρα Λίνεϊ (Σάρα), και ο Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ (Σαμ).

Η ταινία του Ρίτσαρντ Κέρτις είχε κάνει πρεμιέρα το 2003. Στο καστ συμπεριλαμβάνονταν, επίσης, η Κίρα Νάιτλι, ο Άλαν Ρίκμαν, ο Λίαμ Νίσον, ο Μάρτιν Φρίμαν και ο Κόλιν Φερθ. Η υπόθεση αφορούσε μια ομάδα ατόμων και τα παθήματα τους στην αγάπη κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Στο trailer του tv special διάφορα μέλη του καστ ερωτώνται «Τι είναι τελικά αγάπη…»;. Οι απαντήσεις περιλαμβάνουν ιστορίες και λεπτομέρειες από τα γυρίσματα της πρωτότυπης ταινίας, ανάμεσα τους και την παραδοχή του Χιου Γκραντ ότι προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποφύγει την περιβόητη σκηνή χορού.

Το «Love Actually: 20 Years Later» αναμένεται να μεταδοθεί από το ABC στις 30 Νοεμβρίου.

Τι θα άλλαζε ο σκηνοθέτης από το φιλμ;

Πίσω στο 2019, ο Κέρτις είχε αποκαλύψει τι θα άλλαζε σχετικά με την ταινία, η οποία την περσινή χρονιά πραγματοποίησε tour στη Βρετανία συνοδεία ζωντανής ορχήστρας. Μιλώντας στο NME κατά τη διάρκεια του Global Citizen Awards, ο σκηνοθέτης του «Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία» σχολίασε ότι θα ήθελε να κάνει κάποιες μικροδιορθώσεις:

«Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη απάντηση», αποκρίθηκε όταν ρωτήθηκε τι μπορεί να άλλαζε, «Νομίζω οι γυμνοί ηθοποιοί μπορεί να φορούσαν περισσότερα ρούχα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓκάρι Όλντμαν: Ο κορυφαίος ηθοποιός σκέφτεται να αποσυρθεί από την υποκριτική12.09.2018

Το 2017, είχε κυκλοφορήσει και ένα δεκάλεπτο sequel της αρχικής ταινίας με αφορμή τον ετήσιο έρανο για την εξάλειψη της παιδικής φτώχειας Red Nose Day.

Πηγή: NME

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b