MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Tο Dior φόρεμα της Elizabeth Taylor από τα Όσκαρ του 1961 βρέθηκε ξεχασμένο σε βαλίτσα

Πρόκειται για ένα εμβληματικό φόρεμα, το οποίο είχε επιλέξει η θρυλική Εlizabeth Taylor σε εμφάνιση της στα Όσκαρς του 1961, αφήνοντας ιστορία.

Monopoli Team

Ήταν η στιγμή που η Εlizabeth Taylor εμφανίστηκε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ του 1961 και κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου για την ταινία «Ζήσαμε στην Αμαρτία» (Βutterfield 8) του 1960. Η εμφάνιση της όμως ξεχώρισε, χάρη στο Christian Dior φόρεμα της, το οποίο άφησε την δική του ιστορία, μέχρι να βρεθεί ξεχασμένο σε μια παλιά βαλίτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτιβ Τζομπς: Κάποιος πλήρωσε 218.000 δολάρια σε δημοπρασία για τα φθαρμένα σανδάλια του12.09.2018

Το συγκεκριμένο φόρεμα, καθώς και άλλα της ρούχα, τα είχε δωρίσει η ίδια η Taylor σε μια οικογενειακή της φίλη, δεκαετίες πριν, και μοιραία τα θρυλικά αυτά κομμάτια θάφτηκαν στη λήθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEric Clapton: Συλλεκτική κιθάρα του θρύλου της ροκ πωλήθηκε σε πλειστηριασμό στην Νέα Υόρκη12.09.2018

Εκείνη την εποχή είχε χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο Dior φόρεμα, ως τυχερό, μιας και κέρδισε ένα ιδιαίτερα σημαντικό βραβείο. Περίπου μία δεκαετία από τα Όσκαρ εκείνα, η Taylor να κάλεσε τη φίλη της Anne Schanz στη σουίτα της στο Dorchester Hotel του Λονδίνου, και της είπε χαρακτηριστικά: “Πάρε όσα φορέματα θες από την γκαρνταρόμπα”.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b