MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Ο Haider Ackermann συνεργάζεται με τη Fila σε μια ανατρεπτική συλλογή

Ο Κολομβιανός σχεδιαστής μόδας, Haider Ackermann συνεργάστηκε με το ιταλικό sportswear brand Fila και το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό.

Monopoli Team

Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι… και τώρα Manchester;

Η βόρεια πόλη, που είναι γνωστή για τη μουσική της βιομηχανία και την ασταμάτητη βροχή της, δεν είναι το πρώτο μέρος που θα σου έρθει στο μυαλό όταν σκεφτείς: «Α, ο Haider Ackermann κάνει show εκεί!», αλλά όλα άλλαξαν την Πέμπτη το βράδυ όταν ο Κολομβιανός σχεδιαστής μόδας βρέθηκε στο Mayfield Depot για να παρουσιάσει την καινούργια του συνεργασία με το ιστορικό sportswear brand Fila.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο πρώτο Flagship Store της Mat Fashion άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας12.09.2018

Μια τεράστια λευκή πασαρέλα στήθηκε στη μέση του αχανούς industrial χώρου, η οποία γέμισε στη συνέχεια με χρώματα και δυνατές μουσικές! Η συλλογή έχει επίσημο τίτλο “Haider Ackermann + Fila”, με τον σχεδιαστή να παραμένει πιστός στα βασικά στοιχεία του brand του, όπως η avant-garde αισθητική, η τεχνική και η σοφιστικέ προσέγγισή του, τεστάροντας τα όρια της sportswear αγοράς και παρ’ όλ’ αυτά τιμώντας την ουσία και την ιστορία της Fila.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο ημερολόγιο Pirelli 2023 εμπνέεται από την ελληνική μυθολογία και τις Μούσες12.09.2018

Στη “Haider Ackermann + Fila” συλλογή είδαμε μια διαφορετική παλέτα από neon χρώματα,παστέλ αποχρώσεις, κολάν με γραμμικά prints και αντιανεμικά, πλεγμένα πολύ ιδιαίτερα μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα ήταν ένα βήμα παραπέρα από το αναμένομενο και για τα δύο brands, με ένα νέο είδος να αναδύεται από την πειραματική προσέγγιση και την ισορροπία διαφορετικών αισθητικών.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b