MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Το ημερολόγιο Pirelli 2023 εμπνέεται από την ελληνική μυθολογία και τις Μούσες

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες διάσημων μοντέλων που κοσμούν το φετινό ημερολόγιο της Pirelli.

Monopoli Team

Το πιο γνωστό ημερολόγιο ξεκίνησε να τυπώνεται το 1964 σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, με σκοπό να μοιραστεί σε φίλους και συγγενείς της οικογένειας, ίσως και μερικούς celebrities. Σιγά σιγά, οι φανταστικές εικόνες και οι φωτογράφοι που συμμετείχαν, όπως η Annie Leibovitz και ο Patrick Demarchelier, δημιούργησαν ένα τεράστιο κοινό που κάθε χρόνο περιμένει να δει τις εντυπωσιακές εικόνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCFDA 2022: Οι εμφανίσεις που έλαμψαν στο λευκό χαλί των βραβείων12.09.2018

Από το 2015 και μετά, τα ημερολόγια Pirelli απομακρύνθηκαν από τη σεξουαλικοποίηση των γυναικών και τη γυμνή αισθητική των 90s, κάνοντας περισσότερο focus σε κοινωνικά θέματα. Το φετινό θέμα των ημερολογίων είναι “Love Letters to the Muse”, έτσι όπως την ονειρεύτηκε η φωτογράφος Emma Summerton. «Παλεύω με τη λέξη μούσα γιατί ήταν πάντα μία γυναίκα που δεν είχε τον έλεγχο». Αυτό που την βοήθησε να αλλάξει η γνώμη είναι τα δύο καλοκαίρια που πέρασε στην Ύδρα και η επαφή της με την ελληνική μυθολογία, σύμφωνα με την οποία η μούσα είναι η καλλιτέχνιδα και όχι το πρόσωπο που ενέπνευσε την τέχνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ6 κομψά manicure που θα αναβαθμίσουν τα φθινοπωρινά σας looks12.09.2018

Στο ημερολόγιο του 2023, βλέπουμε μερικές από τις πιο γνωστές γυναίκες της μόδας, όπως η Ashley Graham, η Bella Hadid, η Karlie Kloss και άλλες. «Η ιδέα ήταν να παρουσιάσω το ποιες πραγματικά είναι και να δημιουργήσω κόσμους που θα λένε τις ιστορίες τους», Κάθε φωτογραφία εμπνέεται από αυτά με τα οποία παθιάζεται πραγματικά καθεμία από αυτές τις γυναίκες και το αποτέλεσμα είναι, όπως πάντα, εντυπωσιακό.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b