MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ουκρανία: Εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στο σκοτάδι, σε μια φωτογραφία που συγκλονίζει

Μία συγκλονιστική φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, απεικονίζει το πώς οι γιατροί προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους κάτω από φοβερά αντίξοες συνθήκες στην πόλη Λβιβ της Ουκρανίας.

Πηγή: NEXTA/Twitter
Monopoli Team

Μια συγκλονιστική εικόνα δημοσίευσε ο ιστότοπος NEXTA, στην οποία βλέπουμε γιατρούς να πραγματοποιούν εγχείρηση καρδιάς σε ασθενή στην πόλη Λβιβ, τη στιγμή που η χώρα αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με τον ηλεκτρισμό. Ως εκ τούτου,  οι γιατροί προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους κάτω από φοβερά αντίξοες συνθήκες, στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με δηλώσεις ενός τοπικού αξιωματούχου, τις τελευταίες ημέρες οι ουκρανικές δυνάμεις κατέρριψαν τους περισσότερους από τους 13 πυραύλους που εκτόξευσε η Ρωσία στη δυτική περιοχή του Λβιβ. Αυτό σε συνδυασμό με τις πρώτες χιονοπτώσεις στη χώρα, είχε ως αποτέλεσμα, τρεις εγκαταστάσεις ενεργειακών υποδομών να υποστούν σοβαρές ζημιές και πλήθος πολιτών της χώρας να μένει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα αλλά και νερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟυκρανία: Γκράφιτι του Banksy εμφανίστηκαν σε βομβαρδισμένα κτίρια12.09.2018

Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια Ουκρανοί βρίσκονται χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ανακοίνωσε τη Πέμπτη (17/11) ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Μάλιστα, και λόγω της απότομης πτώσης της θερμοκρασίας, η κατανάλωση ηλεκτρισμού «αυξήθηκε σε περιφέρειες της Ουκρανίας», κάτι που περιπλέκει περαιτέρω την ήδη δύσκολη κατάσταση στο σύστημα και οδηγεί «σε ευρύτερους περιορισμούς» της κατανάλωσης σε όλη τη χώρα.

Κάτω από αυτές τις τρομερά αντίξοες συνθήκες η φωτογραφία που κοινοποιήθηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι μια εικόνα την οποία σίγουρα πρέπει να δουν όλοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAnother Love: Το hit του Tom Odell γίνεται soundtrack των εξεγερμένων γυναικών στο Ιράν12.09.2018

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b