MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Jimmy Fallon έχει μετατρέψει το ρετιρέ του στη Νέα Υόρκη σε έργο τέχνης

Tι κάνει ο Αμερικανός παρουσιαστής και κωμικός όταν δεν βρίσκεται στο στούντιo; Ασχολείται με το πανέμορφο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, το οποίο έχει διακοσμήσει, μελετώντας προσεκτικά κάθε του λεπτομέρεια.

Monopoli Team

O Jimmy Fallon αποτελεί ένα από πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στην Αμερική και όχι μόνο. Η βραδινή του εκπομπή (The Tonight Show) έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, ενώ από τον καναπέ του έχουν περάσει ως καλεσμένοι δεκάδες celebrities. Tι κάνει, όμως, ο Αμερικανός παρουσιαστής και κωμικός όταν δεν βρίσκεται στο στούντιo; Ασχολείται με το πανέμορφο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, το οποίο έχει διακοσμήσει, μελετώντας προσεκτικά κάθε του λεπτομέρεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑElton John: Η μεγάλη επιστροφή του σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία είναι γεγονός12.09.2018

Για την ακρίβεια, ασχολούνταν μέχρι πρόσφατα, γιατί πλέον το σπίτι άλλαξε ιδιοκτήτη. Ο Fallon αποφάσισε να του βάλει πωλητήριο πριν λίγο καιρό και κάπως έτσι, η Cara Delevingne έχοντας εντυπωσιαστεί από το προσωπικό γούστο του παρουσιαστή, αποφάσισε να βγάλει αμέσως περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ από τον προσωπικό της λογαριασμό, προκειμένου να το κάνει δικό της.

Το σπίτι του Jimmy Fallon βρίσκεται στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και έχει συνολική έκταση 5.000 τετραγωνικά μέτρα. Εκτείνεται σε τρεις διαφορετικούς ορόφους, ενώ διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια. 

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b