MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

Kabarett Katakombe, από την Βίκυ Βολιώτη στο Faust

Η μουσική σκηνή του Faust μετατρέπεται στο Kabarett Katakombe.

Monopoli Team

Η Βίκυ Βολιώτη με μία ομάδα νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών παρουσιάζει ένα αλλιώτικο μουσικοθεατρικό θέαμα από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη για λίγες μόνο παραστάσεις, στη μουσική σκηνή του Faust.

Στο Kabarett Katakombe σας περιμένουν εννέα παράξενα πλάσματα. Δεν είναι σαν και σας. Και μπορεί να έχουν ασυνήθιστη όψη, όμως έχουν να σας πουν πολλά… Πλησιάστε ν’ ακούσετε. Δώστε προσοχή σε ό,τι σας ψιθυρίσουν στο αυτί. Μην αρνηθείτε να χορέψετε μαζί τους, όταν σας αγκαλιάσουν, μουρμουρίστε μαζί τους τα τραγούδια που θα σας μάθουν.

Και ποιος ξέρει; Αν τους φερθείτε τρυφερά μπορεί να σας φανερώσουν πολλά μυστικά. Σκεφτείτε έξυπνα κι αυτά  ίσως σας χαρίσουν το κλειδί που σφραγίζει το κουτί της Πανδώρας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου, του Ρομπέρ Τομά στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη12.09.2018

Καμπαρέ: είδος θεάματος όπου οι καλλιτέχνες χρησιμοποιώντας ως όχημα έκφρασης το θέατρο, το χορό, το τραγούδι, τα ακροβατικά, τις μαριονέτες, όλα, σε μια  σαγηνευτική μίξη, μιλούν ελεύθεροι για τα πάντα, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Θέαμα κυνικό, σκληρό και σκανδαλιστικό. Άνθισε στο Βερολίνο την εποχή του Μεσοπολέμου. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Βίκυ Βολιώτη


Παίζουν: Ιουλία Αγαλίδου, Τζοάννα Αγγελή, Ελωρίς Αλπανίδου, Δημήτρης Κολλιός, Άγγελος Λιάγκος, Ελένη Μπίκου, Κώστας Τσακίρογλου, Έλενα Σταύρου, Βασιλική Χρυσικού

Τιμές Εισιτηρίων: 10€
Σενάριο: Θοδωρής Αθερίδης, The Boy, Μίνως Θεοχάρης, Κική Μαυρίδου, Εύη Δόβελου κ.ά.
Πληροφορίες: Κρατήσεις: Τηλ.: 210 3234095 | faust.gr
Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη στις 21:30
Πληροφορίες Χώρου: Ἀθηναΐδος 12, Αθήνα 105 60, Τ. 210 3234095
Φωτογραφίες: Δήμητρα Αθανασοπούλου
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b